Şerban Ionescu a avut o dorinţă arzătoare înainte să moară

Şerban Ionescu a avut o dorinţă arzătoare înainte să moară: divorţul de Magda Catone. Dezvăluirea a fost făcută de avocatul actorului, Cătălin Dancu, care a precizat însă că maestrul şi-a iertat soţia.

RomaniaTV.net
24 nov. 2012, 12:43
Şerban Ionescu a avut o dorinţă arzătoare înainte să moară

„M-a rugat în primul rând să ştie toată lumea că a vrut să trăiască ca să poată divorţa de Magda Catone. Al doilea aspect, desi pare un pic în contradictoriu, mi-a spus că el o iartă pe Magda Catone şi din acest punct de vedere mă roagă ca orice discurs negativ la adresa Magdei Catone să înceteze”, a declarat avocatul Cătălin Dancu la Pro TV.

Cătălin Dancu a vorbit şi despre cea care în presă se spune că a fost amanta lui Şerban Ionescu. „Femeia asta, Irina, este un erou. A stat 25 din 24 de ore lângă omul asta, a avut cea mai grea misiune de a-l ajuta pe Şerban. Eu unul am tot respectul pentru ea”, a mai spus Dancu.

Dacă despre Irina a avut numai cuvinte de laudă, avocatul a lăsat un avertisment pentru Magda Catone dacă actriţa va dori să conteste testamentul lui Şerban Ionescu. Actorul şi-a făcut testamentul la începutul lunii septembrie, iar avocatul spune că acesta poate fi o surpriză pentru Magda Catone.