Mama lui Sima: Era ameninţat de oameni politici de luni de zile. Era tensionat şi de-aia a pierdut

Cristian Sima era ameninţat de oameni politici, iar asta se întâmpla de luni bune. El se va întoarce în ţară, pentru că este nevinovat. O spune nimeni alta decât mama brokerului care a ajuns în doar câteva zile cel mai căutat om din România. Mărturia femeii a fost filmată în exclusivitate de o echipă România TV.

RomaniaTV.net
13 oct. 2012, 12:40
Mama lui Sima: Era ameninţat de oameni politici de luni de zile. Era tensionat şi de-aia a pierdut

Într-un material filmat cu camera ascunsă de reporterii România TV, mama lui Cristian Sima a declarat că fiul ei a fost ameninţat „din zona politică”.

A fost ameninţat! Şi eu am fost ameninţată! Şi toată familia! / Aţi primit mesaje pe telefon? / Da, bineînţeles! / Aveţi un astfel de sms? Puteţi să ni-l arătaţi? / N-am de unde. / Ameninţările astea credeţi că vin din zona politică? / Da, bineînţeles! El ştie! Aşteptaţi, că a spus că o să vă scrie! / Am ştiut că e ameninţat de luni de zile. A lucrat într-o tensiune extraordinară. De-aia a şi pierdut. Când toată lumea te ameninţă: „Vinde! Dă-ne banii! Dă-ne colo! Dă-ne colo!” Nu se poate aşa ceva!„, a declarat Felicia Sima.

Mama lui Cristian Sima spune că fiul ei avea mulţi duşmani, dar este convinsă se va întoarce în ţară.

Cineva care l-a urât de la început. A fost ca un cui la Sibiu. (…) Dacă bărbosul respectiv a aruncat o pastilă după ce s-a servit de el! Şi-a făcut dantura de milioane! Pe urmă a început să-l blameze. Să scrie. Mache ăla! ( Florian Goldstein n.red) I-a spus băiatul: „Ai răbdare, că-ţi dau banii!” / Ce credeţi că o să facă Cristi? O să se întoarcă? / Bineînţeles că o să se-ntoarcă! Că n-are nicio vină! Ce, e primul broker care a pierdut la bursă? Până acum le-a câştigat milioane! Acum, când le-a pierdut câteva mii de lei la fiecare…că dacă-mparţi la toată lumea sunt câteva zeci de mii! Nu suportă niciun fel de pierdere! Toată lumea vrea câştig! Ei, nu s-a mai putut! El a riscat tot! Ca să le câştige mult, el a riscat! „, mai spune mama lui Sima.

Femeia spune că va refuza orice interviu filmat pentru că jurnaliştii nu au reflectat obiectiv cazul fiului ei.
Au inventat că băiatul meu suferă de o boală foarte gravă, că are ciroză. Cum să spui nişte date? Ai văzut vreun certificat? B1, Turcescu, alaltăieri noapte a spus că e posibilă o sinucidere. Eu am făcut tensiune 24! Vă daţi seama? Puteam să fiu paralizată acum! Nu s-a gândit? El are o mamă, are un copil minor, la şcoală! Când a auzit copilul ăla: „Tata s-a sinucis!” Păi mai e bun de ceva? Şi eu aveam încredere în Turcescu! Dar degeaba! Şi-a dat în petic! Numai minciuni!”, mai spune Felicia Sima.