Mama lui Stephan Pelger, declarații șocante la înmormântarea fiului: ”Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunea, m-am rugat să-l ia, să-i curme suferința”

Stephan Pelger s-a stins din viață în urmă cu câteva zile, lăsându-i pe toți cei care l-au cunoscut cu o durere imensă și multe întrebări fără răspuns.

15 iun. 2023, 15:14
Mama lui Stephan Pelger, declarații șocante la înmormântarea fiului: ”Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunea, m-am rugat să-l ia, să-i curme suferința”

Mama lui Stephan Pelger a revenit din Germania în România ca să participe la slujba de comemorare a fiului său adoptiv. Femeia a susținut un discurs cutremurător care i-a lăsat pe toți fără cuvinte.

Citește și Șocant! Ultimele imagini cu Stephan Pelger înainte să se sinucidă! A băut 12 pahare de vin singur pe o terasă și a sudat țigările câteva ore bune! Emoțional… era o epavă

„Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunea. Fiindcă m-am rugat să-l ia, să-i curme suferința. A suferit mult, fiindcă a fost singur, în sensul că nu a mai avut un frate. Apoi, sâmbătă seara era singur, duminică la fel. A avut prieteni, dar nu un suflet-pereche!”, a spus mama lui Stephan Pelger, potrivit Playtech.

Slujba de comemorare a lui Stephan Pelger a fost ținută de Episcopul Bisericii Luterane. La final a făcut și o rugăciune pentru regretatul designer. Celor prezenți li s-a cerut să treacă prin fața urnei în care se afla cenușa lui Stephan Pelger ca să-și ia rămas bun. Mama adoptivă a lui Pelger a decis ca fiul ei să fie incinerat și cenușa să fie trimisă în Germania pentru a fi înmormântat lângă tatăl său.

Stephan Pelger și-a pus capăt zilelor 

Stephan Pelger, celebrul creator de modă de 44 de ani, a decis să-și pună capăt zilelor. Tragedia s-a întâmplat în data de 8 iunie 2023, iar trupul său neînsuflețit a fost găsit de un vecin.

Bărbatul nu a lăsat bilet de adio, dar nu au existat nici suspiciuni de omor. Trupul neînsuflețit al creatorului vestimentar a fost dus la INML pentru efectuarea autopsiei.

Citește și Povestea de viață impresionantă a lui Stephan Pelger, designerul care s-a sinucis. A fost înfiat și crescut de familia episcopului de la Biserica Neagră

„La data de 8 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.