Mama Luizei Melencu s-a căsătorit la doi ani după ce fiica ei a fost răpită de monstrul din Caracal

Mama Luizei Melencu s-a căsătorit la doi ani după ce fiica ei a pierit de mâna monstrului din Caracal și la șase luni de la moartea soțului.

29 iun. 2021, 08:48
Mama Luizei Melencu s-a căsătorit la doi ani după ce fiica ei a fost răpită de monstrul din Caracal

Mama Luizei Melencu este o femeie greu încercată, care și-a pierdut fiica în unul dintre cele mai grave cazuri de crimă, ce a îngrozit România. În urmă șase luni Monica Melencu a mai suferit o tragedie, când fostul ei soț a decedat și ar fi fost găsit mort în casă. Vestea a fost dată chiar de mătușa copilei dispărute.

Monica Melencu a decis să ia viața de la început după ce în urmă cu aproximativ șase luni, bărbatul a fost găsit fără suflare în propria locuință. Potrivit informațiilor oferite de mătușa Luizei Melencu, mama copilei s-a recăsătorit și a făcut chiar și cununia civilă cu noul ei partener în urmă cu doar două săptămâni.

Mama Luizei Melencu s-a căsătorit cu un bărbat văduv

Alesul Monicăi Melencu este un bărbat văduv, tatăl a trei fiice care sunt însă deja la casele lor. Noul soț al femeii are o stare financiară bună și este properietarul a mai multe sere.

„Mama Luizei s-a măritat. Acum două săptămâni a avut cununia civilă. Ea și tatăl nepoatei mele s-au despărțit, el avea probleme mari cu alcoolul. Tatăl Luizei a murit, iar Monica s-a căsătorit cu un alt bărbat, căruia i-a murit nevasta. Este văduv și are trei fiice, dar toate sunt la casele lor. Are o situație bună, are sere, este un bărbat pe picioarele lui. Locuiesc împreună într-o comună de lângă Caracal”, a spus mătușa Luizei Melencu, conform Spynews.