Un nou termen în „Dosarul Caracal”. Apel disperat făcut de bunica Luizei Melencu: „Dincă să spună tot!” VIDEO

Un nou termen în "Dosarul Caracal", la Tribunalul Olt. Gheorghe Dincă este față în față cu rudele fetelor răpite. Și vecinii lui au fost chemați la instanță să fie audiați. Peste doar o săptămână se fac doi ani de la dispariția Luizei Melencu, iar rudele fetei vor să știe adevărul.

07 apr. 2021, 12:26
Un nou termen în „Dosarul Caracal”. Apel disperat făcut de bunica Luizei Melencu: „Dincă să spună tot!” VIDEO

Un nou termen în „Dosarul Caracal”. Gheorghe Dincă este față în față cu rudele fetelor răpite. Și vecinii lui au fost chemați la instanță să fie audiați. Peste doar o săptămână se fac doi ani de la dispariția Luizei Melencu, iar rudele fetei vor să știe adevărul.

Un nou termen în „Dosarul Caracal”

„Au fost doi ani foarte grei, de suferinţă, Luiza face doi ani… Ce pot să spun, că nu mai avem somn! Nu mai putem să stăm la masă, să mai mâncăm! O aşteptăm pe Luiza şi nu se face nimic! Nu mai ştiu căm să facă să se închidă cazul, Dincă nu vrea să spună nimic… Spuine că nu el le-a omorât, zice că l-au bătut şi le-au luat patru inşi! Noi am sperat că aflam ceva de Luiza, că se fac doi ani… Se trage de timp şi n-am aflat nimic! Noi ştim că Luiza este în viaţă! Să spună Dincă ce-a făcut cu Luiza, cu fetele, unde le-a dus… Eu nu cred că Luiza este omorâtă, noi credem că este vândută în alte ţări! Dar nu recunoaşte, face mişto! Am stat faţă în faţă cu el, data trecută, şi mi-a spus că are şi el o întrebare, cu ce făcea Luiza naveta… Luiza stătea la cămin, venea vineri, cu microbuzul de 4! Şi spui tu că făcea autostopul!”, a spus bunica Luizei Melencu pentru România TV.

Scandal la Tribunalul Olt înaintea unui nou termen în dosarul Caracal. Gest şocant al mătuşii Luizei

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, fiind acuzat că le-a răpit, violat și ucis pe Luiza Melencu (18 ani) și Alexandra Măceșanu (16 ani), în locuința sa din Caracal. Procurorii DIICOT îl acuză pe monstrul din Caracal de trafic de persoane, viol, omor calificat, profanare de cadavre sau morminte și trafic de minori. Pe lângă Gheorghe Dincă, a fost trimis în judecată şi prietenul său Ștefan Risipițeanu. Acesta este acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu.