Mama Luizei, reacţie de furie după rechizitoriul lui Dincă: „Urlu să audă toată ţara!” VIDEO

Monica Melencu, mama Luizei, a avut o criză în direct vineri, reacţionând dur după rechizitoriul în cazul lui Gheorghe Dincă, ale cărui aspecte au fost făcute publice de România TV.

17 ian. 2020, 17:45
Mama Luizei, reacţie de furie după rechizitoriul lui Dincă: „Urlu să audă toată ţara!” VIDEO

Supărarea mamei Luizei a venit din faptul că psihologul criminalist Tudorel Butoi a făcut o analiză pornind de la premisa că Gheorghe Dincă a ucis-o pe fiica ei.

Domnul psiholog Tudorel Butoi, cred că omul ăsta vede prea multe filme horror seara. E părerea lui. A mai aparut acum o săptămână cu nişte speculaţii, visează cu ochii deschişi. Să-și țină opțiunea pentru el. Noi nu credem tot ce spune el„, a declarat Monica Melencu, mama Luizei, în direct la România TV.

Citeşte şi Rechizitoriu Dincă! Cum a convins-o monstrul de la Caracal pe Luiza să urce în maşină

„S-a spus în dosar că în unul dintre volume, în volumul 10, fiica mea, scuzați-mi expresia, „avea menstruație”. Domnule eu pot să demonstrez că înainte cu o săptămână copilul meu m-a sunat și mi-a spus că avea menstruație. Deci ceea ce a declarat Dincă, nici confirmat, nu există că Dincă a declarat că fiica mea avea menstruație”, a mai spus mama Luizei.

Am studiat dosarul și indiferent de ce am citit eu, nu mă îndoiesc. Aici e trafic de persoane! Să nu acoperim persoanele. Nu voi mai accepta să mi se zică că, copilul meu e mort. Atâta timp cât nu e un certificat și nu l-a căutat nimeni. În primul rând, urlu să audă toată țara! Să caute fetele că nu au fost căutate! Nu accept să mi se spună așa ceva! Nu accept! Trei luni de zile de Luiza nu s-a spus nimic. În momentul în care s-a aflat de Alexandra, s-a spus și de Luiza pentru ce în trei luni de zile nu mi s-a spus că Luiza a fost arsă în acel butoi? Ei voiau să mușamalizeze cazul!„, a adăugat mama Luizei.