Rechizitoriu Dincă! Cum a convins-o monstrul de la Caracal pe Luiza să urce în maşină

Mai multe detalii incredibile au fost scoase la suprafaţă din rechizitoriul întocmit de către procurori în cazul lui Gheorghe Dincă! Cum a reuşit bărbatul să o convingă pe Luiza Melencu să intre în maşina care a condus-o către un destin tragic.

RomaniaTV.net
17 ian. 2020, 15:35
Rechizitoriu Dincă! Cum a convins-o monstrul de la Caracal pe Luiza să urce în maşină

Din rechizitoriul lui Gheorghe Dincă reiese faptul că în ziua de duminică, 14 aprilie 2019, în jurul orei 10:30, victima Melencu Mihaela Luiza( elevă, 1 ani, 16-165 cm, 60 de kilograme, păr lung şi castaniu, ochi căprui) a plecat de la domiciliul său din satul Radomir, comuna Dioşti, judeţul Dolj, unde locuia împreună cu mama sa, Melencu Monica, aflată la muncă în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlanda de Nord. 

Tânăra a aşteptat împreună cu bunica sa o maşina de „ocazie” cu care s-a deplasat în oraşul Caracal. În momentul plecării, victima purta o pereche de pantaloni de blugi albaştri, rupţi în genunchi, o pereche de tenişi de culoare galbenă, pulover de culoare neagră şi o geacă neagră. Avea asupra sa un ghiozdan din piele de culoare neagră, dar şi telefonul mobil.

În plus, fata purta la gât un lănţişor fin de culoare aurie, cu zale mici care avea ataşat un pandantiv format din trei inimioare prinse una sub alta, cea mai mare de culoare galbenă, cea din mijloc de culoare albă şi cea mică de culoare roz. 

Citeşte şi: RECHIZITORIUL în cazul Caracal: Interceptări explozive cu Gheorghe Dincă LIVE ROMANIA TV

Ajunsă în oraşul Caracal, tânăra a observat faptul că sistemul de operare pentru trasfer rapit MoneyGram nu era funcţional, astfel nu a reuşit să primească suma de bani trimisă de mama sa, iar ca urmare şi-a sunat bunicul în jurul orei 11:07, comunicându-i acesta ca lua o ocazie până acasă.

Ulterior, Luiza a purtat o discuţie telefonică cu mama sa, între orele 11:14-11:25, moment în care victima a fost localizată de către camerele de supraveghere în intersecţia Piaţa Victoriei cu Calea Craiovei, cunoscută ca un punct de aşteptate a autostopiştilor către Craiova. Aceste probe se coroborează cu declaraţiile martorilor care au observat-o pe victimî vorbind la telefon în timp ce aştepta o ocazie.

În timp ce aştepta, la orele 11:30, victima l-a apelat pe tatăl său, fiind ultima persoană cu care aceasta a purtat o convorbire, apelul a durat 47 de secunde. Conversaţia s-a încheiat în momentul în care aceasta a găsit o maşina care se oferea să o transporte la ocazie.

Citeşte şi: Detalii incredibile din viaţa lui Dincă! Monstrul din Caracal a încercat să îşi schimbe viaţa cu DOI ani înainte de odioasele crime

Cel care oprise nu era nimeni altul decât Gheorghe DINCĂ, aflat la volanul autorismului personal, de culoare gri. Autoturismul era echipat cu geamuri negre și parasolare de culoare neagră, pentru a face dificilă observarea persoanelor aflate în interiorul acestuia și, totodată, fusese special modificat pentru ca geamurile acesteia să nu poată fi acționate de pasagerii aflați pe bancheta din spate, deblocarea portierele putând fi efectuată exclusiv de către șofer.

Gheorghe Dincă se întorcea din centrul oraşului Caracal şi se deplase spre locuinţa sa din Calea Craiovei.

Inculpatula observat-o pe victima în locul unde în mod obișnuit stau autostopiștii, fiind singură și ținând în mână un telefon, astfel încât a oprit mașina în dreptul tinerei, aceasta a deschis portiera din dreapta spate și la întrebarea sa a în legătură cu deplasarea în localitatea Radomir, jud. Dolj, inculpatul i-a răspuns afirmativ, invitând-o să urce. Scaunul din dreapta față al mașinii era ocupat, conform obiceiului inculpatului, cu diverse obiecte și cumpărături, în acest fel victima fiind nevoită să ocupe loc pe bancheta din spate.