Mama Luizei şi avocata familiei au mers la locul răpirii. Ce au descoperit acolo, declaraţii în premieră VIDEO

Avocata Carmen Obârșanu a mers joi dimineaţă, în Caracal la locul de unde a fost luată Luiza în ziua în care a dispărut. Aceasta a mers acolo împreună cu mama Luizei, înainte de a consulta dosarul de la DIICOT.

12 dec. 2019, 07:31
Mama Luizei şi avocata familiei au mers la locul răpirii. Ce au descoperit acolo, declaraţii în premieră VIDEO

Durere fără margini pentru mama Luizei Melencu la șapte luni de la dispariția fiicei. Femeia este convinsă că tânăra trăiește și este dezamăgită că nimeni nu o caută și că anchetatorii iau în calcul doar declarația monstrului care susține că a ucis-o. Mama Luizei și avocata Carmen Obârșanu au mers în stația din Caracal de unde Luiza a fost răpită și au încercat să facă rost de imaginile care au surprins momentul în care Luiza a fost răpită.

Citeşte şi Avocatul lui Dincă, dezvăluire bombă. Monstrul din Caracal cere bani ca să vorbească public despre răpirile Luizei şi Alexandrei

Vreau să văd imaginile ce s-au depus la dosar. Ce am văzut până acum e insuficient. Să le compar când le văd să am reprezentarea locului. E mult mai important să ştim dinainte ce trebuie să vedem. Din câte văd aici, maşinile care vin din partea aceea trebuie să ambaleze motorul ca să urce panta. Nu cred că Luiza a fost luată la întâmplare. Era mult aproape de trecerea de pietoni şi de începerea pantei. Dacă Luiza era aici, omul venind de acolo nici nu o vedea. A vazut o dinainte de a face colţul. A mers, a încetinit şi a luat-o. Avea rezoluţia dinainte de a trece pe la această trecere de pietoni„, a explicat Carmen Obârşanu, pentru România TV.

Reportajul complet cu mama Luizei şi avocata, în materialul video de mai jos: