Avocata familiei Luizei, la DIICOT: Să sperăm că notele sunt scrise de Dincă, nu de o sosie a lui Dincă cu stele pe umăr

Avocatul Carmen Obârşanu a mers vineri din nou la DIICOT pentru a vedea ce probe au fost strânse până acum de  anchetatori împotriva lui Gheorghe Dincă în cazul Luizei. Avocatul Carmen Obârșanu a declarat, în direct la România TV, că jurnalul în care s-a confesat Gheorghe Dincă în arest ar fi putut fi scris cineva care face parte din autorități. Pe de altă parte, bunicul Luizei acuză procurorii de caz că nu vor să ajungă la rețelele de carne vie și îl condamnă pe Ștefan Risipiceanu pentru viol. Tot astăzi, mama Luizei ajunge la Cotroceni. 

RomaniaTV.net
29 nov. 2019, 06:21
Avocata familiei Luizei, la DIICOT: Să sperăm că notele sunt scrise de Dincă, nu de o sosie a lui Dincă cu stele pe umăr

Bărbatul reţinut miercuri de DIICOT sub acuzaţia că a violat-o pe Luiza Melencu, alături de Gheorghe Dincă, după ce acesta din urmă a răpit-o, a fost arestat pentru 30 de zile. Ştefan Risipiceanu și-a petrecut noaptea în Arestul Central al Poliției Capitalei, acolo unde este închis și Gheorghe Dincă. Potrivit DIICOT, bărbatul de 46 de ani a găsit-o pe Luiza în mașina lui Dincă și a violat-o împreună cu acesta. 

Apărătorul lui Ştefan Risipiteanu a declarat, înainte de pronunţarea sentinţei, că în dosar nu există probe împotriva clientului său şi că, dacă magistraţii Tribunalului Bucureşti decid arestarea lui, va contesta decizia.

Avocatul complicelui lui Dincă: „Clientul meu nu recunoaşte nimic”

Fane este un apropiat al lui Gheorghe Dincă, cel care îl ajuta pe monstrul din Caracal la muncile gospodăriei. Bărbatul ar fi violat-o pe Luiza în locuinţa lui Gheorghe Dincă, în Caracal, după ce l-a surprins pe Dincă cu fata în maşină imediat după ce a răpit-o. Chiar Gheorghe Dincă le-a dat anchetatorilor detalii despre cum a ajuns Fane să o abuzeze sexual pe Luiza Melencu, potrivit România TV. Sursa citată anunţă că probe ADN care îi aparţin lui Fane au fost găsite în casa lui Gheorghe Dincă.