Mama Natură Roxana Ionescu îşi dezvăluie secretul sânilor: „De cinci ori pe zi…”

Roxana Ionescu a acceptat provocarea de a se lasa masurata cu centimetrul CANCAN.ro, special pentru rubrica "Dieta de vedeta". Si, pentru cei care se intrebau cum reuseste vedeta sa se mentina, iata ca Roxana chiar tine un regim mai mult decat strict.

RomaniaTV.net
05 mart. 2015, 15:37

Roxana Ionescu a reusit sa slabeasca, in doar cateva luni, chiar si 15 kilograme, fiind recunoscuta ca are o silueta fluctuanta. Secretul ei consta intr-un regim de viata echilibrat si mult sport, asta dupa ce, de-a lungul timpului, a incercat mai multe diete: „Da, am un mare secret. Mi-am schimbat modul de viata acum sapte ani si de atunci ma tot tin de acesta, nu pot sa-l numesc regim, ca deja nu mai e regim avand in vedere ca-l tin de sapte ani, n-ai cum sa tii o dieta atat timp.

Citeşte şi Decizie incredibilă luată de românca cu CEI MAI MARI SÂNI GALERIE FOTO

Incerc sa mananc cat mai regulat, la ore fixe. Nu este un secret, nu l-am inventat eu, n-am revolutionat nimic. De trei ori pe zi, o data la cinci ore. Cum eu sunt matinala, prima masa este undeva la 8:30, 9:00, masa de pranz o iau undeva pe la ora 14:00, iar cina o iau in cantitati mai mici, undeva la ora 19:00 pentru ca ma culc destul de tarziu”, a declarat Roxana pentru CANCAN.ro.

 

Citeşte şi „Mama Natură” Roxana Ionescu s-a îndrăgostit din nou. Cine este şi cum arată noul iubit