Mama naturală a fetiţei adoptată de Luminiţa Anghel îşi vrea copilul înapoi. Vezi ce spune vedeta

Mama biologică a fetiţei pe care cântăreaţa Luminiţa Anghel o creşte de trei ani de zile îşi vrea copilul înapoi. Aceasta o acuză pe artistă că i-ar fi oferit bani în schimbul fetiţei.

21 mai 2013, 09:27
Mama naturală a fetiţei adoptată de Luminiţa Anghel îşi vrea copilul înapoi. Vezi ce spune vedeta

În urmă cu patru ani, Angelica Constantin şi-a abandonat fetiţa într-un centru de plasament, motivând că nu are mijloacele necesare pentru a o întreţine, potrivit click.ro. 

După patru ani în care nu s-a interesat de soarta copilului ei, Angelica îşi vrea fata înapoi, acuzând-o pe Luminiţa Anghel că i-a luat-o cu forţa, fără a avea nici un act semnat de ea.

Cineva a luat-o din centrul de plasament fără iscălitura mea. A ajuns la doamna Luminiţa într-o împrejurare. Cei de la centru mi-au spus că aceasta ar vrea să o ia în weekend-uri. Eu nu am vrut să o dau pentru că soţul meu mi-a spus că aşa o voi pierde. Însă persoana care se ocupa de acest caz mi-a spus că îi e mai bine la doamna Luminiţa decât aici. Şi am semnat să se ducă la ea”, a mărturisit femeia.

Aceasta o acuză pe Luminiţa Anghel că ar fi încercat să îi ofere bani în schimbul copilei, încercând astfel să o cumpere de la ea.

„Mi-a spus aşa: vă dau un plic care o să vă bucure foarte mult. Mă aştepta cu banii să îmi vând fetiţa. Mi-a oferit vreo 60.000 de euro. Am refuzat pentru că eu îmi vreau fata înapoi”, a declarat Angelica Constantin.

Luminiţa este şocată de ceea ce i se întâmplă şi este de părere că acţiunile Angelicăi o afectează pe fetiţă.

Sunt stupefiată. Nu am crezut vreodată că pot să aud aşa ceva. Nu înţeleg de ce face asta acum, după patru ani în care nu s-a interesat niciodată de Maria. A venit la mine în faţa casei şi a început să o strige şi pe ea şi pe David, băieţelul meu. Din nefericire pentru ea, nici una dintre persoanele pe care le căuta nu erau acasă. Măriuca era la şcoală, David la fel, iar soţul meu era la servici”, a povestit artista.

Măriuca ştie că mama ei biologică a venit să o ia. A plâns şi este foarte tristă. Nici nu pot să spun cum se simte în acest moment, mai ales că este în clasa zero şi ar fi foarte umilitor pentru ea ca lumea să afle acest lucru. Copiii fac diverse comentarii şi nu vreau să o pun în această situaţie. Nu înţeleg de ce această femeie vine acum, să îi tulbure liniştea Mariei. Când eu am adus-o acasă, era un copil foarte trist, era apatică, suferea foarte mult. Abia şi-a revenit şi ducea o viaţă liniştită”, a declarat Luminiţa.