Mama Nicoletei Cengher, mesaj SFÂŞIETOR pe FACEBOOK

Mama Nicoletei Cengher, tânăra cântăreaţă de 22 ani care a ars de vie în incendiul de la restaurantul din Constanţa, suferă cumplit după pierderea fiicei sale. Prietenii fetei au deschis o pagină pe un site de socializare unde postează imagini în amintirea ei. Mama Nicoletei le-a mulţumit şi a postat şi ea un mesaj sfâşietor.

27 apr. 2014, 10:51
Mama Nicoletei Cengher, mesaj SFÂŞIETOR pe FACEBOOK

Pagina creată de prietenii Nicoletei are peste 8.600 de fani. Cei care au cunscut-o şi au îndrăgit-o postează imagini cu ea şi povestesc fel de fel de întâmplări. Mama fetei a postat un mesaj în care spune că nu işi poate stăpâni lacrimile de când Nicoleta nu mai este.

„Dragii mei va multumesc mult, va respect si va admir, cei care sunteti zi de zi alaturi de mine, si trebuie sa recunosc ca sunt uimita zilnic de faptul ca va faceti timp o clipa sa aruncati o privire si sa dati un like sau sa-i adresati cuvinte atat de frumoase incat nu-mi pot stapanii lacrimile pentru scumpa mea Nicoleta. Cei care a-ti cunoscut-o si cei care nu a-ti cunoscut-o pe Nico, dar care zilnic va ganditi o clipa la ea, vreau sa va spun ca Nicoleta este atat de iubita pentru ca a iubit .. A iubit si respectat oameni indiferent de varsta, indiferent de situatia sociala, indiferent daca altii o jigneau, sau o suparau ea continua sa-i iubeasca in felul ei, spunand mereu ca trebuie sa iertam chiar si pe cei care ne fac sau ne vor raul pentru ca nu stiu ce fac si ca si noi gresim la randul nostru. Nicoleta nu a fost si nu e singurul om de pe pamant care a avut atatea calitati dragii mei, sunt multi oameni asemeni Nicoletei tocmai de aceea noi nu o plangem pe Nicoleta ca a fost frumoasa, talentata, cu bun simt, nu pentru ca a fost om in primul rand, asa cum multi dintre voi aveti aceasta calitate NOBILA! Pentru noi a fost sufletul nostru, din care a rupt o bucata din el, cealalta…. o avem langa noi”, a scris mama Nicoletei.

Nicoleta Cengher este una dintre cele trei tinere care au murit în incendiul din Constanţa. Ele îşi schimbau ţinutele pentru spectacol într-o încăpere la etaj, moment în care incendiul a izbucnit, iar podeaua s-a prăbuşit cu ele. Ascultă: Ultima melodie a cântăreţei care a ars de vie în incendiul de la Constanţa

Deşi începuse să simtă gustul succesului, Nicoleta nu a renunţat la şcoală. Visa să devină avocat şi mergea la petreceri ca să câştige bani pentru taxa la facultate.

Procurorii care anchetează cazul nu stabilit nici până acum ce s-a întâmplat exact în noaptea tragediei.

Citeşte şi:

IPOTEZĂ ŞOCANTĂ în cazul INCENDIULUI în care au murit cele trei dansatoare, la Constanţa VIDEO

Imagini, în premieră, de la infernul în care au murit cele trei tinere din Constanţa VIDEO

Cea mai bună prietenă a Nicoletei face DECLARAŢII HALUCINANTE: Avea tot părul lipit de faţă

Incendiul de la Constanţa, primele rezultate ale necropsiei. Cum au murit tinerele dansatoare VIDEO

Prima ipoteză în cazul tragediei din Constanţa. Vezi de unde a pornit INCENDIUL şi cine este vinovat

DESCOPERIRE ULUITOARE în cazul TRAGEDIEI din Constanţa. Vezi ce detalii ies la iveală despre dansatoare

TRAGEDIA de la Constanţa. Mesaj TULBURĂTOR pe Facebook al uneia dintre dansatoarele MOARTE în incendiu