Mama Oanei Zăvoranu se zbate între viaţă şi moarte. Anunţul trist făcut de medici FOTO

Oana Zavoranu este disperata in aceste momente. Mama ei, Marioara, se afla internata in stare critica la Spitalul Fundeni, iar ea, desi ar vrea sa ii stea la capatai non-stop, nu poate sa faca acest lucru.

27 ian. 2015, 08:31
Mama Oanei Zăvoranu se zbate între viaţă şi moarte. Anunţul trist făcut de medici  FOTO

Surse din spital sustin ca Oana Zavoranu nu are voie sa o viziteze pe femeia care i-a dat viata decat cateva minute, fiindca asa este regula.

Citeşte şi Oana Zăvoranu, anunţ emoţionant pe Facebook: „Azi, mama…”

„Doamna Zavoranu este la Terapie Intensiva, iar acolo, vizitatorii, fie ei si din familie, nu sunt lasati sa zaboveasca mai mult de cinci minute. Din motive strict medicale, de igiena, si de sigura psihica a pacientului, cel care vine sa il vada nu poate obtine acordul medicului sa ramana in salon. Este interzis. In plus, ca si in cazul celorlalti bolnavi, Marioara este tratata foarte bine si are parte de cele mai profesioniste ingrijiri”, au spus persoane de la fata locului.

Citeşte şi Oana Zăvoranu, scandal cu Pepe: „Îi arăt că tot eu sunt şmekeră şi şefa lui… sâc!”

Conditionarea timpului de vizita nu o multumeste pe Oana, care intentiona sa stea langa mama ei toata ziua. Cu toate acestea, bruneta respecta cu strictete sfatului doctorilor si spera ca ei sa faca un miracol cu doamna Zavoranu, care are o infectie foarte grava la rinichi.