Oana Zăvoranu, anunţ emoţionant pe Facebook: „Azi, mama…”

Oana Zăvoranu a postat un nou mesaj emoţionant pe Facebook despre mama sa. Marioara Zăvoranu a trecut prin clipe grele în ultimele zile, fiind operată de urgenţă din cauza unor probleme de sănătate.

RomaniaTV.net
26 ian. 2015, 19:18
Oana Zăvoranu, anunţ emoţionant pe Facebook: „Azi, mama…”

„Va multumesc pentru toate mesajele voastre….azi mama a fost mai bine putin. Dumnezeu e mare. Va iubesc si imi doresc sa pot face tot ceea ce este DOAR in sarcina mea de facut…si aici ma refer la joburi deja antamate, proiecte, acte, avocati, procese de care vreau sa scap pentru a imi putea incepe O NOUA VIATA… va iubesc rrrrau”, a scris Oana Zavoranu pe Facebook.

Mama Oanei Zăvoranu este internată în spital, din cauza unei boli groaznice de rinichi, o suferință pe care a tot ascuns-o până acum.

După ce a fost operată, Marioara Zăvoranu a rămas la Terapie Intensivă și, spre disperarea medicilor care i-au făcut intervenția chirurgicală, s-a constatat că un rinichi este de-a dreptul nefuncțional, iar celălalt „merge” doar la capacitatea de 10%. Din această cauză, medicii sunt extrem de rezervați în privința şanselor de supraviețuire ale Marioarei.

Oana Zăvoranu, mesaj emoţionant pentru mama ei, care se zbate între viaţă şi moarte