Mama poliţistului Gigină, despre Oprea:Criminalul copilului meu,distrugătorul unui minister condus şi lăsat în haos,tu nu te numeşti om

Mama poliţistului Bogdan Gigină comenetează, într-o postare pe pagina sa de Facebook, revenirea în politică a fostului vicepremier Gabriel Oprea, numindu-l criminal şi „distrugătorul unui minister lăsat în haos”. „Gabriel Oprea, tu nu înţelegi că eşti un criminal, că ai distrus vieţi, ai călcat în picioare destine, că locul tău nu mai poate fi între oameni, pentru că tu nu te numeşti om?”, a scris Carmen Gigină. Ea spune că citit transcrierile convorbirilor de pe staţiiile de emisie recepţie ale Brigăzii de Poliţie Rutieră şi a constatat existenţa unor abuzuri şi relatează cum "copila domnului Gabriel Oprea" îi descrie situaţia lor familială.

RomaniaTV.net
03 iul. 2018, 11:56
Mama poliţistului Gigină, despre Oprea:Criminalul copilului meu,distrugătorul unui minister condus şi lăsat în haos,tu nu te numeşti om

„După doi ani şi jumătate au fost în sfârşit desecretizate convorbirile existente pe staţiile de emisie recepţie ale Brigăzii de Poliţie Rutieră. Citindu-le, ne-am îngropat copilul. Pentru a câta oară? Ştiam de la Bogdan de aceste abuzuri care se făceau zilnic, dar… citind amănunt, am înţeles cât de mult ne-a protejat copilul nostru. Citesc stupefiată pe Messenger cum copila domnului Gabriel Oprea îmi descrie situaţia lor familială… CÂT DE GREU LE ESTE, CÂTĂ LIPSĂ DE ARMONIE. Citesc şi nu pot să cred! Mi-aş dori ca aceşti copii să trăiască în preajma noastră o zi şi poate… aşa vor înţelege ce trăim noi şi cât de distrusă este familia noastră”, povesteşte Carmen Gigină pe pagina sa de Facebook.

Ea îl numeşte pe fostul vicepremier Gabriel Oprea criminal şi distrugător al unui minister, adresându-i-se în mod direct şi transmiţându-i că locul lui nu este printre oameni, pentru că nu este om.

„Acum câteva seri deschid televizorul şi faţa lui Gabriel Oprea ocupa ecranul. Criminalul copilului meu, distrugătorul unui minister condus şi lăsat în haos, vine la TV să ne spună cât de capabil şi de devotat este într-o funcţie de conducere? Gabriel Oprea, tu nu înţelegi că eşti un criminal, că ai distrus vieţi, ai călcat în picioare destine, că locul tău nu mai poate fi între oameni, pentru că tu nu te numeşti om”, a spus mama poliţistului Bogdan Gigină.          

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a anunţat, în urmă cu aproape două săptămâni, că revine în politică şi relansează UNPR, urmând ca el şi partidul să meargă  ”pe cale dreaptă, dar foarte grea”.

În 8 iunie, instanţa supremă a decis ca dosarul în care fostul vicepremier Gabriel Oprea este judecat pentru ucidere din culpă privind moartea poliţistului Bogdan Gigină să fie trimis Judecătoriei Sectorului 1 din Capitală. Vineri, la instanţa supremă a avut loc primul termen în cameră preliminară în dosarul privind moartea poliţistului, iar Oprea şi-a susţinut din nou nevinovăţea, spunând că este singurul om din România care este trimis în judecată pentru ucidere din culpă din postura de pasager pe bancheta din spate a maşinii. El a postat atunci şi un lung mesaj pe Facebook, în care vorbeşte despre dosarele sale penale, susţinând că a ajutat întregul sistem de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională şi că este un om de onoare, dar că „în pomul cu roade se dă cu pietre”, precum şi despre partidul pe care l-a fondat – UNPR.