Mama Raisei, primele declarații despre tragedia care i-a îndoliat familia: „Nu mai dorm noaptea. Vreau să cred că e bine unde e, doar așa supraviețuiesc”

Momente cumplite în familia Raisei! Au trecut câteva zile de la moartea copilei de 11 ani, care a fost lovită de o mașină pe o trecere de pietoni din Capitală de un polițist, însă familia încă nu reușește să accepte că micuța nu mai e.

21 ian. 2022, 22:21
Mama Raisei, primele declarații despre tragedia care i-a îndoliat familia: „Nu mai dorm noaptea. Vreau să cred că e bine unde e, doar așa supraviețuiesc”

Liliana, mama Raisei și a fratelui său mai mic, încearcă din greu să reziste durerii provocate de dispariția prematură a fiicei ei.

Mama fetei a făcut pentru prima dată declarații despre tragedia din familia ei. Liliana a mărturisit că speră ca Raisa e bine acolo unde e.

„N-am visat-o eu, au visat-o apropiații meu. Eu nu pot să dorm noaptea ca să pot să visez. Nu mă uit la televizor, nici pe Facebook să văd ce comentează lumea. Vrem să o știm pe Raisa cum era, nici nu pot să vad imagini. Vreau să știu decât că e bine unde e și lucrul ăsta mă liniștește. Așa putem să supraviețuim, știind că a fost chemată unde trebuia”, a mărturisit mama Raisei Nicoleta, în cadrul emisiunii Acces Direct.

Mama copilei e convinsă că motivul tragediei a fost viteza pe care o avea polițistul atunci când a lovit-o din plin pe copilă.

„În primul rând, viteza. Să se facă șoselele, chiar am fost astăzi la ea la cimitir și pe șosele aveau denivelări, indicatoare de viteză”, a adăugat aceasta.

Scrisoarea trimisă de polițist părinților Raisei: „Aș da orice să pot să întorc timpul, orice!”

Polițistul care a ucis-o pe Raisa pe o trecere de pietoni din Capitală și-a cerut iertare de la familia copilei de 11 ani printr-o scrisoare.

Bărbatul a mărturisit că regretă enorm ce a făcut și că speră ca într-o zi, chiar dacă nu va fi iertat, măcar să nu mai fie privit ca un criminal.

„Îndurerată familie, nici nu știu cum să încep, durerea pe care v-am pricinuit-o îmi este de neimaginat și știu că orice aș spune în aceste momente în fața dumneavoastră nu mai are importanță, dar totuși vreau să îmi cer iertare, știu că nu o voi primi, dar… Îmi exprim regretul profund față de familia dumneavoastră nevoită să treacă prin acest tragic eveniment. Nu pot să mai fac nimic, aș da orice să pot să întorc timpul, orice! Pot doar în acest momente să mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de sufletul fetiței dumneavoastră, sunt convins că o va face și mă rog în același timp să vă dea Dumnezeu putere în aceste momente grele pe care eu vi le-am cauzat.

Știu că nu am cum să vă cer acum să mă iertați, nici nu mă aștept la asta acum, doar atât sper ca în viitor să nu mă mai percepeți ca pe un criminal, ci ca pe un om care v-a greșit enorm și care va trăi toată viața cu această grea apăsare. Am greșit, am greșit și nu știu ce pot să mai fac. Îmi trec multe gânduri și oricât de mult aș scrie, tot aici revin, regret enorm cele întâmplate și aș da orice să pot să mă întorc și să îndrept ce am făcut. Mă opresc aici, pentru că indiferent cât și ce aș mai spune nu va îndrepta ce am făcut. Aș dori, dacă se poate, să vă trimit un ajutor pentru înmormântare. Orice pot să ofer, o voi face. Sincere regrete”, a scris polițistul în scrisoarea transmisă familiei Raisei și citată de Mediafax.

Citește și Noi detalii din dosarul poliţistului care a accidentat-o mortal pe Raisa. Ce făcea agentul la volan