Mamă sau monstru? O tânără şi-a băgat în spital copilul de o lună

O femeie în vârstă de 23 de ani riscă să fie decăzută din drepturile părinteşti, după ce şi-a bătut cu cruzime bebeluşul în vârstă de numai o lună. Micuţul a ajuns în spital, cu traumatisme la faţă. Cazul este anchetat de DGASPC.

RomaniaTV.net
13 mart. 2012, 16:18
Mamă sau monstru? O tânără şi-a băgat în spital copilul de o lună

Un bebeluş de numai o lună a ajuns la spital cu traumatisme la faţă, după ce a fost bătut de mama sa. Marţi, micuţul a fost internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, după ce iniţial fusese dus de o mătuşă la Spitalul Orăşenesc din Ineu. Femeia a văzut că băieţelul avea mai multe traumatisme la faţă şi la ochiul drept şi l-a dus să fie consultat de medici, aceştia din urmă sesizând poliţia.

Din primele cercetări a reieşit că bebeluşul fusese lovit cu palmele peste faţă de mama lui şi are nevoie de câteva zile de spitalizare. Între timp, femeia de 23 de ani este cercetată în stare de libertate pentru rele tratamente aplicate minorului. Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului cercetează în paralel cazul, iar mama violentă, care locuieşte în satul Chier, ar putea fi decăzută din drepturi.