Mamă şi copil veniţi din Spania, suspecţi de coronavirus. Autorităţile sunt în alertă

Primii români veniți din Spania, suspecți de coronavirus! Este vorba de o mama și un copil mic care au fost duși seara trecută la spitalul de Boli infecțioase din Cluj fiind suspecţi de COVID-19.

RomaniaTV.net
13 mart. 2020, 08:21
Mamă şi copil veniţi din Spania, suspecţi de coronavirus. Autorităţile sunt în alertă

Cursele dintre România şi Italia s-au anulat, iar dacă românii din Italia nu au cum să mai intre în ţară, este rândul celor din Spania. Mai mulţi români stabiliţi pe teritoriul spaniol se întorc acasă. Cu toate acestea, motivul nu ar fi coronavirusul, ci faptul că contractele de muncă le-au expirat până în luna mai.

Citeşte şi: Noi cazuri de CORONAVIRUS în Bucureşti. Numărul de îmbolnărivi a ajuns la 68

O româncă şi copil său în vârstă de doi ani s-au întors din Spania şi se află în acest moment în Cluj, la Spitalul de Boli Infecţioase, fiind suspecţi de coronavirus. Medicii urmează să le efectuezele testele pentru COVID-19.

Cei doi prezentau simptomele specifice coronavirusului şi au anunţat de urgenţă autorităţile. Aceştia au fost preluaţi cu ambulanţa de la aeroport, după ce s-au întors în cursul zilei de 12 martie din Spania. Până în acest moment cei doi sunt doar suspecţi de coronavirus.