Mama şi fetiţele, UCISE cu sânge rece de tatăl lor, au fost aduse acasă în sicrie

Familia tinerei care a fost executată împreună cu fetiţele sale se pregăteşte de înmormântare. În timp ce rudele plâng cele trei victime, soţul şi tatăl criminal, care a încercat să-şi ia viaţa după atac, a fost salvat de medici.

12 mai 2014, 05:37
Mama şi fetiţele, UCISE cu sânge rece de tatăl lor, au fost aduse acasă în sicrie

Trupurile neînsufleţite au fost ridicate de la morga Spitalului Judeţean din Buzău. De înmormântare se ocupă o soră de-a mamei fetiţelor, venită tocmai din Italia pentru a ajuta cu bani familia săracă.

Trupurile celor două fetiţe şi cel al mamei lor vor fi înmormântate miercuri în Râmnicu Sărat.

Zeci de oameni au fost la Biserica Sfântul Ioan din centrul oraşului Râmnicu Sărat ca să aprindă o lumânare în memoria celor trei victime răpuse de furia celui care le-a fost tată şi soţ. Fratele femeii este convins că ucigaşul ar fi fost drogat în momentul comiterii oribilei crime.

„A fost drogat şi ca să nu mai intre în puşcărie a zis că ne omorâm cu toţii. Asta e singura explicaţie. Mă doare sufletul că sunt nepoatele mele şi sora mea. Sora mea mai mică pe care eu am crescut-o, cu căruţu. Ce pot să spun, că nu mai am cuvinte”, a spus fratele femeii ucise.

Criminalul care se află acum în afara oricărui pericol după tentativa eşuată de sinucidere şi-ar putea petrece restul vieţii după gratii.

Citeşte şi NOI DEZVĂLUIRI în cazul proxenetului care şi-a UCIS soţia şi cele două fetiţe. Ce au aflat anchetatorii