Mamă şi fiică au murit de Covid la câteva zile distanţă. Niciuna nu era vaccinată

Mamă şi fiică au murit de Covid la câteva zile distanţă într-un spital din Irlanda de Nord. Tatăl fetei a spus că niciuna dintre cele două nu era vaccinată şi nu înţelege de ce nu au ales să facă asta, conform BBC. 

17 sept. 2021, 08:42
Mamă şi fiică au murit de Covid la câteva zile distanţă. Niciuna nu era vaccinată
Mamă şi fiică au murit de Covid

Mamă şi fiică au murit de Covid. Sammie-Jo Forde, care avea 32 de ani, s-a stins din viaţă sâmbătă, în spitalul Ulster, după ce mama sa, care fusese tratată în aceeași secție, a murit la sfârșitul lunii august.

Citeşte şi: Florin Cîțu nu încurajează ideea de vaccinare obligatorie: Eu nu susțin asta. Eu merg pe testare!

Mamă şi fiică au murit de Covid

Acest lucru mi-a spulberat lumea. Mi-am pierdut fiica, cea mai bună prietenă a mea”, a declarat tatăl fetei, Kevin McAllister.

Înmormântarea fostei partenere a lui Kevin McAllister a avut loc pe 13 septembrie, iar cea a fetei sale va avea loc pe 20 septembrie. Cele două femei îngrijeau persoane vârstnice la domiciliu.

Kevin McAllister spune că nu poate întelege de ce femeile nu au vrut să se vaccineze. “Acești oameni care nu fac vaccinul antiCovid nu se gândesc la ceilalți pe care îi lasă în urmă”, a spus el, potrivit Stirileprotv.ro.

STUDIU VACCIN: A treia doză oferă mai multă protecţie

Un studiu prezentat joi de Ministerul Sănătăţii din Israel arată că nivelul de imunitate împotriva coronavirusului al celor care au primit a treia doză de la Pfizer este de zece ori mai mare.

Studiul, publicat de New England Journal of Medicine, arată că doza suplimentară de vaccin a redus atât posibilitatea de contagiere cât şi cea de dezvoltarea de simptome grave ale bolii la cei vaccinaţi a treia oară.

La studiu au participat peste un milion de subiecţi cu vârsta peste 60 de ani care au fost împărţiţi în două grupuri: unul vaccinaţi cu a doua doză în urmă cu cel puţin cinci luni, şi un alt grup în care adulţii au fost vaccinaţi cu a treia doză în urmă cu cel puţin 12 zile. (Citeşte AICI mai multe detalii)