Mamă şi fiică, găsite moarte în casă. Descoperire şocantă în Bihor

O mamă şi fiica ei au fost găsite moarte în casă. Descoperirea şocantă a fost făcută într-o localitate din judeţul Bihor. Cele două femei nu mai fuseseră văzute de la Crăciun.

08 ian. 2022, 16:54
Mamă şi fiică, găsite moarte în casă. Descoperire şocantă în Bihor

Mamă şi fiică, găsite moarte în casă. S-a întâmplat în localitatea Brusturi, din Bihor. Vecinii au fost cei care au anunţat autorităţile, după ce nu le-au mai văzut pe cele două femei de la Crăciun. Un echipaj al SMURD a fost trimis la faţa locului, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru cele două femei.

Mamă şi fiică, găsite moarte în casă

Potrivit primelor informaţii, cele două femei ar fi murit intoxicate cu monoxid de carbon. Aceastea au fost găsite întinse în pat şi nu prezentau urme de violenţe.

Citeşte şi Copilul aruncat de tată de la etaj a ajuns în braţele mamei, la spital. Femeia este asistentă medicală

„Polițiștii bihoreni s-au deplasat cu operativitate la imobilul în care locuiau cele două femei. Acestea, mamă și fiică, de 84 și 47 de ani, au fost găsite decedate în locuință. Cele două femei nu prezentau urme vizibile de violență, în prezent neexistând suspiciunea că ar fi fost victimele vreunei infracțiuni. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, potrivit ebihoreanul.ro. 

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr. 7 de Poliție Rurală Tileagd, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd.

Citeşte şi Accident terifiant în Bistriţa. Maşină de Poliţie, distrusă de un şofer care gonea cu 185 km/oră