Mamă și fiică găsite moarte în casă după câteva săptămâni. Făceau ritualuri de evocare a morților și erau pasionate de ocultism

Mamă și fiică găsite fără suflare în casă. Potrivit apropiaților, cele două făceau ritualuri de evocare a morților.

24 ian. 2023, 21:21
Mamă și fiică găsite moarte în casă după câteva săptămâni. Făceau ritualuri de evocare a morților și erau pasionate de ocultism
Mamă și fiică găsite moarte în propria locuință

Elena Bruselles, 83 de ani, și singura ei fiică, Luana Constantini, în vârstă de 54 de ani, au fost găsite fără viață vineri, 20 ianuarie 2023, în locuința din cartierul Monte Mario situat în Roma, Italia.

„Știu că poate părea greu de crezut, dar în acea casă am asistat la mai multe evenimente de posedare și manifestări”, a declarat Roberto, un bărbat care a locuit cu Luana.

Potrivit anchetatorilor, Elena murise de cel puțin o lună, iar fiica ei de aproximativ o săptămână. Medicul legist  nu a putut stabili dacă decesul a avut loc din cauze naturale sau a fost provocat  de factori externi, din cauza stării avansate de descompunere a trupurilor.

Se pare că, în ultimele luni au avut loc mai multe întâmplări ciudate în casa celor două. Din declarațiile lui Roberto reiese că Luana făcea parte dintr-o sectă ocultă, iar iubitul ei, Paolo Rosafio, era un șaman auto-proclamat. Acum, bărbatul este de negăsit.

Citește și: O mamă şi fiica ei de 4 ani, lovite mortal pe trotuar după ce un Audi TT s-a luat la întrecere cu un BMW

Cei trei făceau parte dintr-o sectă de pasionați de paranormal, numită Cubitrix și care este destul de activă pe rețelele de socializare. Secta se ocupă și de vânzarea de plăci Ouija folosite pentru a comunica cu spiritele de dincolo.

„Este ceva în casa aia și totul a început la 31 octombrie (anul trecut, de Halloween – n.r.), iar de atunci e ca și cum ceva anume voia să distrugă armonia. S-au intensificat certurile, bolile, sărea curentul. Era un coșmar”, a spus Roberto.

Din acea seară Luana pare să se fi schimbat, așa că cei doi bărbați s-au îndepărtat de ea.

„Am încercat timp de două luni la rând să evit o tragedie. Ea a avut dintotdeauna pasiunea pentru ocultism, dar nu a urmat-o niciodată în modul corect. După 31 octombrie a început să aibă comportamente ciudate. Bătea din dinți cu furie. Nu mânca, își sucea oasele.

Citește și: Viaţa bate filmul! Şi-a sedus fosta cumnată, de 18 ani. Tatăl fetei l-a căutat prin Europa până l-a găsit și l-a ucis: „Uită-te cine sunt. Uită-te la mine, idiotule”

De multe ori se lovea de pereți. Simțea dureri în toate oasele și șchiopăta. Totul a început cu o simplă insomnie, apoi au apărut inflamațiile în zonele intime. Eu și Paolo am plecat din casa aia tocmai din cauza comportamentului destul de ciudat și înfiorător al Luanei”, a mai spus Roberto.

Luana rămăsese singură cu mama ei, bolnavă de Alzheimer, și s-a izolat de toată lumea. După moartea mamei s-a folosit de pensia acesteia pentru a-și cumpăra droguri, motiv pentru care nu a declarat decesul Elenei. Corpul ei a cedat în cele din urmă.