O mamă şi fiica ei de 4 ani, lovite mortal pe trotuar după ce un Audi TT s-a luat la întrecere cu un BMW

Tânăra mamă și fiica ei de patru ani au fost declarate moarte la sosirea echipelor de intervenție. Șoferul care a produs tragedia a fost rănit și transportat la spital, însă viața nu îi este pusă în pericol.

19 ian. 2023, 08:59
O mamă şi fiica ei de 4 ani, lovite mortal pe trotuar după ce un Audi TT s-a luat la întrecere cu un BMW

Accident grav. O tânără mamă din Marea Britanie și fiica ei numai patru ani au murit au murit spulberate de un Audi, al cărui șofer se luase la întrecere cu un BMW, relatează Daily Mail.

Tragedia s-a produs luni dimineață, în jurul orei 8:30, pe o șosea din Leeds. Justyne Hulboj, în vârstă de 27 de ani își ducea fiica la grădiniță. Mergeau pe trotuar când au fost lovite de bolidul care s-a oprit apoi în zidul unei reprezentanțe Jaguar.

Accident grav cu un BMW în centrul Bucureștiului. Un polițist și un pieton au fost la un pas de moarte

„Am auzit Audiul TT când își tura motorul la culoarea roșie a semaforului. Apoi a zburat pe șosea. Nu am văzut accidentul, dar apoi s-a dezlănțuit iadul”, a declarat un martor.

„Șoferul era la semafor, tura motorul. A pornit și după 200 de metri i-a lovit pe cei doi pe trotuar”, a spus un al martor.

Localnici spun că mulți șoferi gonesc cu viteză pe șoseaua respectivă, ca pe o pistă de curse și ignoră complet limitele de viteză, deși drumul este unul destul de aglomerat.

Accident cu BMW în Vaslui. Șoferul de 22 de ani a rămas blocat cu picioarele sub bord

Potrivit polițiștilor, autoturismul alb, marca Audi, implicat în accident mergea „în convoi” cu un BMW de culoare gri, iar șoferii celor două autoturisme s-ar fi luat la întrecere.

Tânăra mamă și fiica ei de patru ani au fost declarate moarte la sosirea echipelor de intervenție. Șoferul care a produs tragedia a fost rănit și transportat la spital, însă viața nu îi este pusă în pericol. Poliția a demarat o anchetă, iar cei doi șoferi, de 26, respectiv 34 de ani, au fost arestați.

Accident şi în București. Pieton aflat la un pas de moarte după ce un șofer a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe trotuar

Un pieton care mergea, miercuri seară, liniştit pe trotuar, în centrul Capitalei, a trecut razant pe lângă moarte, după ce o maşină a ajuns la câţiva centimetri de el.

Scenele au fost filmate de o cameră video de la bordul unui alt autoturism aflat în trafic. Șoferul a ocolit poliţistul care dirija circulaţia în intersecţie, apoi a pierdut controlul direcţiei şi a ajuns pe trotuar.

Pietonul a fugit şi a reuşit să scape neatins, iar automobilul s-a oprit în zidul unei clădiri. Din fericire nu a fost nimeni rănit. Cel de la volan a fost testat şi nu consumase alcool.