Mamă și fiu, găsiți morți în casă. Tragedie în Olt

Două persoane - mamă şi fiu - au fost găsite moarte, joi, în locuinţa lor din Slatina. Din primele date, cei doi ar fi murit în urma intoxicării cu monoxid de carbon.

03 mart. 2023, 10:55
Mamă și fiu, găsiți morți în casă. Tragedie în Olt

Tragedie în Slatina, județul Olt. O femeie ân vârstă de 83 de ani și fiul ei, în vârstă de 50 de ani, au fost găsiți morți în casă. Cei doi nu prezentau urme vizibile de violență pe suprafața corpului.

”La data de 2 martie 2023, în jurul orei 16.30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că două persoane ar fi decedat într-o locuinţa situată pe strada Banului din municipiul Slatina. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina, care, din primele verificări, a stabilit faptul că o femeie, în vârstă de 83 de ani, şi un bărbat, în vârstă de 50 de ani, ambii din municipiul Slatina, judeţul Olt, ar fi decedat într-un imobil din aceeaşi localitate.

Citește și: Un polițist s-a împușcat în cap, în mașină, în Satu Mare

În urma examinării sumare a trupurilor persoanelor decedate, s-a constatat faptul că acestea nu prezentau urme vizibile de violenţă pe suprafaţa corpului”, a arătat Poliţia Judeţeană Olt.

Trupurile celor două persoane au fost ridicate şi transportate la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cu exactitate a cauzei decesului, potrivit news.ro.

Citește și: O tânără de 20 de ani a ars de vie într-o casă din Dej. Incendiu puternic și în Harghita

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Decesul a fost constatat de medicul de pe ambulanţă. Potrivit presei locale, cei doi – mamă şi fiu – ar fi murit în urma intoxicării cu monoxid de carbon.