Mama şi iubita artistului Silviu Huţanu, ucis de Covid la 37 de ani, distruse de durere: „Ne vom întâlni în veşnicie, mamă”

Silviu Huţanu, membru al formaţiei SoundCheck Band, s-a stins din viaţă joi, 29 octombrie. Tânărul fusese diagnosticat cu COVID-19 în urmă cu două săptămâni şi era internat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi. la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi. Citeste mai mult: adev.ro/qiyzks

RomaniaTV.net
30 oct. 2020, 09:56
Mama şi iubita artistului Silviu Huţanu, ucis de Covid la 37 de ani, distruse de durere: „Ne vom întâlni în veşnicie, mamă”
Pe reţelele de socializare au fost publicate mai multe mesaje emoţionante în memoria artistului Silviu Huţanu, printre care se află şi iubita, dar şi mama cântăreţului. Cele două sunt distruse de durere şi îşi iau rămas bun, cu greu, de la el.

„Ţi-am fost alături până la final

Am iubit

Până la Dumnezeu și înapoi

Pe pământ,

Tu ai ales Cerul,

Eu Pământul

Ai crezut în visele mele și

M-ai încurajat să le urmez

M–ai acceptat așa cum sunt

Am ținut Secretul până la Final

Pentru că Am și mereu voi avea încredere

In tine,

Dragul meu …”, este mesajul scris de iubita lui, Laura, sub forma unei poezii.

Ți-am fost alături până la final Am iubit Până la Dumnezeu și înapoi Pe pământ, Tu ai ales Cerul, Eu Pământul Ai crezut…

Publicată de Laura Bagrii pe Joi, 29 octombrie 2020

Baiatul meu frumos si credincios, Silviu scump, drag si pretios inaintea ochilor Domnului nostru Isus Hristos, a plecat sa se intalneasca cu Domnul. Ne vom intalni in vesnicie, mamă! Asta este nadejdea noastra, Cel care si a dat viata pentru pacatele noastre si pe care tu l-ai propovaduit neincetat si pe care L-ai iubit. Te iubesc Silviu„, i-a transmis mama lui, îndurerată de pierderea băiatului său.

Baiatul meu frumos si credincios Silviu scump ,drag si pretios inaintea ochilor Domnului nostru Isus Hristos a…

Publicată de Mara Hutanu pe Joi, 29 octombrie 2020

Silviu Huţanu nu avea alte boli grave

Apropiaţii artistului spun că acesta nu avea alte boli grave, excepţie făcând o hipertensiune pe care o ţinea sub control.

Alex Huţanu, fratele lui Silviu, spune că primele simptome au debutat în zilele de 10-11 octombrie. Luni, 12 octombrie, a mers la Institutul Regional de Oncologie din Iaşi pentru a-şi face testul PCR, testul de depistare a infecţiei cu COVID-19.

Pe data de 13, după ce rezultatul testului a ieşit pozitiv, a fost internat la Spitalul „Căi Ferate” din Iaşi. Pentru că starea lui s-a înrăutăţit şi avea nevoie de mai mult suport de oxigen, medicii au decis să-l transfere la secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, acolo unde şi-a dat ultima suflare.