Mama și sora lui Ianis Hagi au strălucit în ținute Valentino. Cât costă rochia purtată de Kira Hagi

Mama și sora lui Ianis Hagi au strălucit în ținute Valentino. Tânărul fotbalist și Elena Tănase s-au căsătorit civil în prima zi de Crăciun, petrecerea având loc într-un restaurant din nordul Bucureștiului. La eveniment, au fost prezenți oameni importanți din lumea fotbalului, dar și din alte domenii.

27 dec. 2023, 16:51
Mama și sora lui Ianis Hagi au strălucit în ținute Valentino. Cât costă rochia purtată de Kira Hagi
Mama și sora lui Ianis Hagi au strălucit în ținute Valentino

Mama și sora lui Ianis Hagi au strălucit în ținute Valentino. Tinerii căsătoriți formează un cuplu discret de mai mulți ani și s-au logodit în această vară, la Paris. Sportivul a postat prima fotografie cu Elena pe Instagram în noiembrie 2022, iar în octombrie 2023, perechea a organizat o petrecere de logodnă la Constanța.

Mama și sora lui Ianis Hagi au strălucit în ținute Valentino

De Crăciun, înconjurați de familie și prieteni, Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat civil. La petrecere, mama și sora jucătorului de fotbal au purtat ținute Valentino.

Kira Hagi o optat pentru o rochie mini neagră, fără bretele și accesorizată cu pene. A completat outfitul cu mânuși negre din piele și sandale bej cu platformă. Rochia are prețuri între 3.430 și 5.300 de euro în mediul online, în timp ce pantofii costă 980 de euro.

La rândul ei, Marilena Hagi a optat pentru o rochie Valentino din voal brodat cu paiete argintii și turcoaz. Aceeași rochie a fost purtată de actrița Michelle Yeoh, câștigătoarea premiului Oscar pentru cea mai bună actriță într-un rol principal în 2023.

Citește și: Câte zeci de mii de euro a costat a doua rochie purtată de Elena la nunta cu Ianis Hagi. Toată lumea s-a îndrăgostit pe loc de creația lui Elie Saab

Cât a costat rochia fabuloasă a logodnicei lui Ianis Hagi

Elena Tănase a reușit să-l cucerească pe Ianis Hagi în primul rând datorită caracterului ei, mai ales că și ea este aromâncă, precum familia ”Regelui”. Tânăra este din Constanța și a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân, unul dintre cele mai reputate licee din județ.

Ea provine dintr-o familie foarte bogată, tatăl fetei fiind un prosper om de afaceri din Constanța, cu afaceri în imobiliare și agricultură. De altfel, și părinții celor doi se înțeleg de minune.

Cei doi s-au afișat foarte eleganți, așa cum era de așteptat. Rochia Elenei este aleasă din colecția Marchesa, la prețul de listă de peste 8000 de euro.

Relaţia mea îmi place să fie privată, pentru că aşa îmi place să o am zi de zi. Relaţia noastră este atât de frumoasă încât ne bucurăm de ea.

Cred că este cel mai frumos lucru de pe lume să ai o familie. Îţi doreşti ca la un moment dat să ai familie, să te căsătoreşti, să ai copii, să ştii că toată familia depinde de tine.

Cu siguranţă îmi voi dori în viitor o familie, dar o iau pas cu pas. Când vine momentul potrivit ştii când e”, spunea Ianis Hagi.