VIDEO Gigi Becali, show ca pe vremuri la cununia lui Ianis Hagi. Patronul FCSB s-a dezlănțuit pe ringul de dans

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat civil chiar în prima zi de Crăciun. Cei doi au dat o mare petrecere la finalul zilei, la un cunoscut restaurant din București

26 dec. 2023, 09:31
VIDEO Gigi Becali, show ca pe vremuri la cununia lui Ianis Hagi. Patronul FCSB s-a dezlănțuit pe ringul de dans

Gigi Becali a fost sufletul petrecerii la cununia lui Ianis Hagi. Latifundiarul din Pipera nu s-a putut abține atunci când pe scenă a venit un solist de muzică machedonească.

George Sima, cunoscut ca fiind Pindu, a întreținut atmosfera la petrecerea dată de fiul „Regelui” și soția sa, notează Orangesport.ro.

În imaginile care au devenit virale, Gigi Becali este surprins în mijlocul ringului de dans. Acesta avea și el un microfon și a cântat alături de Pindu. La un moment dat, latifundiarul din Pipera a cerut următoarea piesă, „Opa, Opa”, fiind una extrem de cunoscută în rândul machedonilor.

„Așa, nea Gigi” și „Gigi Becali e cu noi”, au strigat solistul și unul dintre invitați, văzându-l pe Gigi Becali într-o formă de zile mari, acesta de asemenea încurajând oamenii să se distreze alături de el. „Haide”, a exclamat de câteva ori Becali. Milionarul din Pipera a stat în mijlocul ringului de dans și a început de asemenea și el să danseze, în jurul său, ceilalți invitați, formând o horă.

@ciprianwlegend Gigi Becali la nunta lui Ianis Hagi 😂#gigibecali #gigibecaliofficial @Hagi Ianis ♬ sunet original – Ciprian.Daw

De dragul nașului Gică Hagi, Gigi Becali și-a călcat pe propriul cuvânt și a mers la petrecere. Patronul de la FCSB declara, în urmă cu ceva ani, că petrecerile nu îi mai surâd și s-a dus timpul în care petrecea până în zori.

Ce-și dorește Ianis Hagi de la noul an

Jucătorul lui Glasgow Rangers, împrumutat în acest sezon la formația spaniolă Alaves, a vorbit și despre planurile și dorințele pentru 2024.

„E o zi specială, așa a vrut Dumnezeu, să fie cununia civilă în prima zi de Crăciun. O să fie o zi de care o să ne aducem mereu aminte. Suntem fericiți, avem două familii care ne respectă, ne susțin necondiționat, ne iubesc și noi la rândul nostru îi iubim și îi respectăm și suntem fericiți că am făcut acest pas important în viața noastră.

Pentru 2024, să fie toată lumea sănătoasă. Eu sper să fiu tot așa sănătos, familia, putere de muncă și, cum am zis să fim sănătoși. Atâta timp cât ești sănătos, ai putere de muncă și poți să îți realizezi obiectivele”, a declarat Ianis Hagi, pentru Antena Sport.

Citește și: Monica Tatoiu s-a enervat! Afacerista dă de pământ cu femeile prea extravagante în noaptea dintre ani. ”Țoape și mitocani. Mănânci și bei o oră jumătate, te dai deștept, apoi te duci acasă și te zbânțui cu nevasta”