SCRISOARE EMOŢIONANŢĂ a mamei tânărului electrocutat la Chitila: „Mâine ai putea fi tu sau cineva drag ţie”

Apar noi informații cu privire la starea tânărului de 20 de ani care a suferit arsuri grave după ce s-a electrocutat vineri în gara Chitila, pe o locomotivă. Tânărul a fost transferat la o clinică din Viena, unde a fost supus mai multor intervenții chirurgicale. Mama tânărului a transmis un mesaj emoționat salvatorilor copilului ei. 

RomaniaTV.net
07 ian. 2020, 15:03
SCRISOARE EMOŢIONANŢĂ a mamei tânărului electrocutat la Chitila: „Mâine ai putea fi tu sau cineva drag ţie”

Tânărul, care a suferit arsuri pe 70% din suprafața corpului, a fost supus mai multor intervenții chirurgicale, iar veştile sunt foarte bune. Medicii au declarat că nu există leziuni neurologice.

Mama tânărului, aflată și ea la Viena, a transmis o scrisoare extrem de emoționată în care le mulțumește celor care i-au salvat băiatul.

„Nu există cuvinte potrivite pentru a descrie abisul de durere și disperare al unei mame care își privește fiul zbătându-se la limita mortii. Cu toată bulversarea mea este omenește să multumesc celor care prin promptitudinea, eficiența și profesionalismul lor au făcut posibil ca fiul meu să aibă o șansă reală la viată, echipa care l-a însoțit pe avion dar mai ales domnului doctor Raed Arafat” se arată în scrisoare. „Eu cred că avem nevoie de astfel de oameni care pun mai presus de confortul lor viața și sănătatea celorlalți, care luptă și se implică. Să critici e ușor, să faci e foarte greu dar nu imposibil. Mâine ai putea fi tu cititorule sau cineva drag ție”, își încheie mama scrisoarea.

Tânărul se electrocutase vineri dimineață în gara Chitila, după ce s-a urcat pe o locomotivă. A suferit arsuri pe 70% din suprafața corpului.