Mama-ucigaşă din Târgu Cărbuneşti avea discernământ, potrivit raportului legiştilor

Femeia care a născut în toaleta spitalului din Târgu Cărbuneşti iar apoi şi-a aruncat copilul pe geam avea discernământ în momentul comiterii faptei, conform expertizei psihiatrice efectuate de medicii legişti.

RomaniaTV.net
06 aug. 2013, 10:38
Mama-ucigaşă din Târgu Cărbuneşti avea discernământ, potrivit raportului legiştilor

Femeia din Târgu Cărbuneşti care şi-a aruncat copilul pe geamul spitalului, după ce a născut în toaletă, avea discernământ şi riscă peste 20 de ani de închisoare.

Mama-ucigaşă a fost supusă unei expertize psihiatrice de către medicii legişti, care au concluzionat că femeia avea discernământ în momentul în care şi-a omorât copilul. Femeia a fost dusă, astfel, pentru a doua oară la audieri, procurorii continuând ancheta în acest caz.

Iniţial, femeia nu a recunoscut că şi-ar fi aruncat copilul pe fereastră, însă mama sa a spus adevărul în faţa procurorilor. Acum, mama criminală va fi audiată din nou de procurori în dosarul în care este anchetată pentru că, în luna aprilie, şi-ar fi aruncat copilul pe geam, după ce a născut în toaletă, lăsând pruncul să fie devorat de animale. Femeia riscă peste 20 de ani de închisoare, dacă va fi găsită vinovată.