Mamă ucigaşă. Şi-a aruncat copiii de la etajul 15 pentru că nu-i mai suporta

O mamă este acuzată că şi-a ucis cei doi copii, în vârstă de patru respectiv şapte ani, aruncându-i de la etajul al 15-lea a unui imobil, în regiunea Moscova, ea fiind luni interogată de poliţie.

RomaniaTV.net
25 iun. 2012, 21:05
Mamă ucigaşă. Şi-a aruncat copiii de la etajul 15 pentru că nu-i mai suporta

Galina Riabkova „şi-a aruncat cei doi băieţi de pe balcon. Aceştia au murit în urma rănilor„, a declarat comisia de anchetă într-un comunicat.

Femeia, care a fost arestată duminică, imediat după dramă, va trebui să se supună unui examen psihiatric.

În timpul interogatoriului, această mamă a susţinut că nu îşi mai suporta copiii şi „a decis să scape de ei”. Cei doi băieţi nu erau şcolarizaţi.

Femeia intentase divorţ, având chiar o tentativă de sinucidere chiar înainte de nuntă, conform anchetatorilor.

Decesul acestor copii, în localitatea Dolgoprudni, din regiunea Moscova, a provocat indignarea societăţii ruse, ajungându-se chiar la punerea la îndoială a eficienţei serviciilor sociale, şi a capacităţii de a proteja copii faţă de părinţi potenţial periculoşi.

Televiziunea rusă de stat a susţinut că mama şi-a convins copii să meargă la etajul al 15-lea promiţându-le că îi va lăsa să lanseze avioane de hârtie din acel balcon.

Conform jurnalului electronic lifenews.ru, tatăl copiilor, Serghei Riabkova, era în stare de şoc şi se refugiase în apartamentul său.