Mama violatoarei taximestristului din Tulcea: Nu îşi aminteşte nimic, nu ştie de cuţit VIDEO

Mama Luminiţei Perijoc a declarat la România TV că fiica ei nu-şi aduce aminte nimic din ceea ce s-a întâmplat în seara în care taximetristul Nicolae Stan susţine că a fost violat. Potrivit mamei, psihiatrii i-ar fi spus Luminiţei că este sănătoasă din punct de vedere mental, însă trebuie să renunţe la băutură.

RomaniaTV.net
29 aug. 2012, 08:01
Mama violatoarei taximestristului din Tulcea: Nu îşi aminteşte nimic, nu ştie de cuţit VIDEO

„L-a chemat pe taximetrist pentru cumparaturi, i-a pus şi un pahar cu vin să-l servească pentru cumpărături, s-a dus după bani şi taximetristul şi-a mai pus jumătate. E posibil să-i fi pus şi ceva în paharul ei. Ea nu îşi aminteşte nimic, nu ştie de cuţit. Şi la doctor, şi la politie tot aşa a spus”, a declarat mama Luminiţei.

Întrebată dacă sunt adevărate acuzaţiile de viol, femeia a spus: „Cu ce? Dacă îl bătea îl credeam, dar nu să-l violeze”. Potrivit acesteia, medicii i-au recomandat să renunţe la băutură. „Medicii a spus că nu are nimic, nu e nebună. Numai să nu bea”, a spus doamna Perijoc.

Luminiţa Perijoc ar fi început să bea în urma unei relaţii furtunoase pe care a avut-o de la 17 ani, timp de 6 ani, cu un proxenet. „Îl iubea, chiar dacă o bătea. Nu a ştiut că este peşte”, a spus mama Luminiţei.  Când a aflat cu ce se ocupa iubitul ei, Luminiţa a început să bea. „El o bătea şi o bătea, a distrus-o psihic. A fugit, a sărit de la etajul 1 şi a sărit cu burta pe o maşină”, a mai spus femeie.

România TV a reuşit să surprindă o conversaţie între Luminiţa Perijoc, tânăra din Tulcea acuzată că a violat un taximetrist, şi mama sa. Luminiţa le-a spus rudelor că nu l-a sechestrat pe bărbat, ci că acesta a intrat în casă. Mai mult, tânăra spune că-i este teamă de cel care o acuză de viol şi şi-a chemat prieteni din Spania care să o protejeze. Pe de altă parte, mama Luminiţei a declarat pentru România TV că a fost bătută şi ameninţată cu cuţitul de fata sa.

Pe patul de la Secţia de Psihiatrie, acolo unde este internată, Luminiţa Perijoc i-a povestit mamei sale ce s-a întâmplat în acea zi. O altă variantă faţă de cea prezentată de taximetristul care o acuză de viol.

„Bea vin, fuma şi dansa lângă o masă, acolo. Zice că l-am sechestrat, atunci de ce a mai intrat? O clientă ameţită şi el un taximetrist ţigan, cu nevastă acasă. El a ştiut că intră, de ce spune că a fost sechestrat? Păi e logic, că niciun nebun nu dă în tine degeaba. Păi nu? Şi astăzi minte la televizor”, îi spune Luminiţa Perijoc mamei sale.

Luminiţa susţine că-i este teamă de Nicolae Stan, taximetristul care o acuză de viol.

„Lasă că vine şi avocatul meu, vine şi Adi de la Bucureşti şi Miguel din Spania. Avionul e deja pe drum, soseşte în curând. Normal, am vorbit cu Miguel, am vorbit cu toţi. Şi ăsta dacă e cu ţiganii lui şi se ia de mine pe stradă are cine să-l caute acasă”, mai spune aceasta.

Femeia este convinsă că aceeaşi cunoştinţă din Spania o va ajuta să iasă şi din închisoare, în cazul în care va fi găsită vinovată: „Dacă e să mă închidă sau ceva, nu-i nimic, Miguel plăteşte. Dacă e … plăteşte şi un milion de euro şi mă scoate”.

Pe de altă parte, mama Luminiţei Perijoc spune că fata ei este violentă. Ea povesteşte că a fost bătută şi ameninţată de fiica sa cu mai multe cuţite.

„Ea este foarte violentă, foarte violentă. Pe mine m-a bătut, pe tatăl ăsta de-al doilea l-a bătut. Da, cu cuţitul. Gardul a spart în partea aceea cu piciorul. S-a tăiat la picior aşa, vai de mine. Am văzut sânge şi eu taman ce venisem de la Iaşi şi de la Bucureşti. Am aparat la inimă şi când am văzut că vine… Anton zice, mă Tudoara, ieşi afară ca uite Luminiţa ce face. M-a bătut şi pe mine, a luat toate cuţitele, 5 cuţite în braţe aşa. Lu’ prietenu ei i-a pus cuţitul la gât. A intrat şi peste mine, eu am simţit că se certau. Am ieşit încet încet până m-am sculat din pat. Până am ajuns la uşă, ea deja în uşă. Când am văzut aşa nu mai puteam să respir. Lumi, zic, ce s-a întâmplat cu tine? Ce sunt cu cuţitele alea în braţe? Păi că nu ştiu ce, că Anton”, a povestit mama Luminiţei, pentru România TV.

Luminiţa Perijoc a fost internată la Psihiatrie imediat după ce taximetristul a anunţat poliţia că a fost sechestrat şi violat.