Mamei lui Augustin Viziru i-a crescut tensiunea văzându-şi fiul în suferinţă la Survivor

Augustin Viziru a suferit o accidentare în cadrul show-ului desfăşurat în Republica Dominicană, iar verdictul medicilor a fost unul dur.

RomaniaTV.net
24 ian. 2020, 14:03
Mamei lui Augustin Viziru i-a crescut tensiunea văzându-şi fiul în suferinţă la Survivor

Augustin Viziru s-a accidentat în timpul unui duel cu Andy şi s-a prăbuşit pe nisip, fiind ulterior transportat la spital. Verdictul medicilor a fost unul dur, ruptură musculară, ceea ce înseamnă sfârşitul parcursului său în concurs. Imaginile cu fiul său aflat în suferinţă au afectat-o puternic pe mama actorului, care îl urmărea din faţa televizorului.

„Aș putea să zic că sunt obișnuită cu accidentările, fiindcă Augustin este așa de mic, dar, vă spun sincer, nu pot să văd cum băiatul meu trece prin clipe grele, nici măcar la vârsta asta. Întotdeauna a pățit câte o nenorocire, fie că a fost vorba de mână, fie că a fost vorba de picior sau chiar o lovitură la cap. De data aceasta, la Survivor, am simțit că nu mai pot să respir, aveam tensiunea 20/10. Mi-a fost foarte greu, vă dați seama, mai ales că eu am suferit, în urmă cu cinci ani, un accident vascular și nu am voie să am nici măcar o emoție. Însă asta este viața, sper să le ducem cu bine pe toate, să fie băiatul meu sănătos și eu să pot sta liniștită”, a declarat doamna Viziru pentru wowbiz.ro.

Augustin Viziru a fost şi el afectat de cele întâmplate şi de ieşirea timpurie din concurs.

„Îmi pare rău că nu am reușit să le arăt celor care mă urmăresc de atâta timp că se poate face orice pe lumea asta. Și eu am venit aici, în Republica Dominicană, cu așteptări foarte mari, nu în ideea de a câștiga, de a fi faimos, ci pentru altvceva… Știu că sunt mulți copii care ne urmăresc și voiam să fiu un model pentru ei toți, pentru că viața mea s-a schimbat radical în ultima vreme, îmi voi întemeia o familie când ajung acasă și mă însor, o să am și un copilaș. Singurul meu obiectiv era să fiu un model pentru copilul meu și… mă gândeam că dacă pot fi pentru copilul meu, de ce să nu fiu și pentru alți copii”, a spus Augustin în cadrul Consiliului.