„Mami, o să mor?”. Dezvăluirile cutremurătoare ale unei mame, al cărei copil de 5 ani a fost infectat cu coronavirus

O mamă a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre lupta fiul ei, în vârstă de 5 ani, perfect sănătos, cu coronavirusul. a fost lăsat să se întrebe dacă „va muri”. După ce a fost internat în spital, micuţul şi-a întrebat mama dacă va muri.

RomaniaTV.net
24 mart. 2020, 21:23
„Mami, o să mor?”. Dezvăluirile cutremurătoare ale unei mame, al cărei copil de 5 ani a fost infectat cu coronavirus

Lauren Fulbrook, 30 de ani, din Bromyard, Worcestershire, a spus că sănătatea fiului ei Alfie s-a înrăutăţit după ce a dezvoltat mai multe simptome, printre care temperatură mai mare de 42 ° C, halucinații și vărsături.
Lauren a mărturisit că se teme pentru viața lui Alfie, după ce l-a văzut zăcând neputincios pe un pat de spital și o întreba: „Mami, o să mor?”.

După această experienţă, pe care a numit-o „cea mai grea”, a făcut o postare pe Facebook, în care i-a avertizat pe alți părinți că și copiii sănătoşi pot contracta Covid-19.

„Avea halucinaţii, plângea, îşi ţinea capul”

Femeia a detaliat cum starea de sănătate a lui Alfie s-a înrăutăţit după lecția de înot de săptămâna trecută. „După lecţia de înot, a avut o tuse groaznică și s-a înrăutățit pe tot parcursul zilei de marți, apoi temperatura lui, care a crescut direct la 38,4 , m-a determinat să nu-l las la şcoală.

Alfie spunea că este în regulă și se simte bine – lucru pe care îl face în mod normal. Dar joi, temperatura lui a crescut la 42,3 și nu am reuşit să o scad.

Nu mânca, bea cu greu și a spus că nu se poate mișca. Așa că am sunat la salvare și au trimis o ambulanță dimineața, dar au spus că spitalul a fost atât de plin, încât nu l-au putut interna, dar i-au scăzut temperatura.

Mai târziu, tot în acea seară, a început să vomite, avea halucinaţii, plângea, îşi ţinea capul care simţea că îi explodează și ochii îl dureau, așa că am chemat din nou ambulanța„, a declarat Lauren.

L-au ținut dezbrăcat pentru a-i reduce temperatura

I-au dat administrat un medicament şi l-au ținut dezbrăcat pentru a-i reduce temperatura. Nu aș putea da vina pe personalul spitalului. M-au liniștit, m-au ținut la curent și m-au întrebat dacă am nevoie de ceva. Mi-au adus chiar și ceai și cafea!

El încă se recuperează acum, după o săptămână și o zi. Mai are o tuse și o uşoară temperatură, dar este din ce în ce mai bun”, a mai spus mama lui Alfie.