Managerul Spitalului din Cluj, infectat cu COVID. Deputat USR: E focar la Chirurgie, DSP Cluj nu a făcut anchetă epidemiologică

Petru Șușca, "managerul incompetent" al Spitalului Județean din Cluj, este infectat cu coronavirus, anunță Emanuel Ungureanu, deputat USR și vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților. "Nu purta mască și directorul medical Adela Golea nu i-a atras atenția, nu a avut curajul. De la cine s-a infectat și pe cine a infectat Șușca nu se știe pentru că DSP Cluj nu a făcut anchetă epidemiologică", spune Emanuel Ungureanu.

RomaniaTV.net
26 oct. 2020, 16:42
Managerul Spitalului din Cluj, infectat cu COVID. Deputat USR: E focar la Chirurgie, DSP Cluj nu a făcut anchetă epidemiologică

Managerul Spitalului Judeţean din Cluj, Petru Şuşca, a fost infectat cu COVID-19, a transmis Emanuel Ungureanu, deputat USR şi vicepreşedinte al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor.

Deputatul USR mai spus că DSP Cluj nu a făcut anchetă epidemiologică: „De la cine s-a infectat și pe cine a infectat Șușca nu se știe pentru că DSP Cluj nu a făcut anchetă epidemiologică deoarece este condus de același Moisescu, care a acoperit afacerile murdare ale lui Lucan, care, apropo, bravo DIICOT și DNA, traficantul de organe e liber și bogat…”.

„Îi dorim sănătate domnului Șușca pentru că are de dat explicații în mai multe dosare penale și în 17 decembrie îi mai pregătesc o surpriză, tot la DNA. Ar fi păcat să îl prindă pușcăria slăbit”, adaugă deputatul USR pe Facebook.

Cât despre Moisescu-Goia, şeful DSP Cluj, deputatul USR spune că „a stat 8 luni cu mâinile în pantaloni și s-a luptat să își asigure sprijin politic de la PNL, nu s-a pregătit de valul 2 de pandemie. După ce am dezvăluit neglijența au fost luare măsuri, de frică. Spitalul Clujana s-a infectat înainte să aibă pacienți…management de partid galben”.

Mai mult, un focar de coronavirus a fost descoperit la Clinica Chirurgie 1 a Spitalului Judeţean din Cluj, a mai spus Ungureanu.

„Mai mulți medici primari și rezidenți sunt în izolare. Despre focarul de la Spitalul Județean Cluj din zona administrativă am vorbit tot eu, prefectul și DSP l-au ascuns și s-a răspândit covidul ca focul în miriște.”

Emanuel Ungureanu le-a transmis românilor să nu asculte ce spune Dan Bittman în legătură cu COVID fiindcă „bate câmpii pe zona medicală rău de tot și pune în pericol vieți”.