Managerul Spitalului Judeţean Timişoara, numit în Consiliul de Administraţie al CNAS

Managerul Spitalului Judeţean din Timişoara, Ciprian Bogdan (PNL), a fost numit în Consiliul de Administraţie al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, a anunţat, vineri, la Timişoara, directorul CNAS, liberalul Cristian Buşoi. Acesta a precizat că numirea a fost făcută de către ministrul Sănătăţii.

RomaniaTV.net
28 iun. 2013, 14:57
Managerul Spitalului Judeţean Timişoara, numit în Consiliul de Administraţie al CNAS

Preşedintele CNAS, liberalul Cristian Buşoi, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă care a avut loc la sediul PNL Timiş, că managerul Spitalului Judeţean din Timişoara, Ciprian Bogdan, a fost numit de către ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, membru în Consiliul de Administraţie al CNAS, potrivit Mediafax.

„Ciprian Bogdan a fost numit de către ministrul Nicolăescu în Consiliul de Administraţie al CNAS. El va părăsi funcţia pe care o ocupă acum, cea de manager al Spitalului Judeţean Timişoara, iar în viitorul apropiat, ca membru CA al CNAS, îl vom propune şi pentru funcţia de vicepreşedinte al Casei”, a declarat Buşoi.

La rîndul său, Ciprian Bogdan a declarat că are la dispoziţie 30 de zile pentru a părăsi actuala funcţie, cea de manager al Spitalului Judeţean Timişoara. „Am la dispoziţie 30 de zile, pentru a demisiona din funcţia de manager şi mă voi folosi de această perioadă pentru a nu lăsa lucruri nerezolvate la Timişoara”, a declarat Bogdan.

Potrivit unor surse din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara, funcţia de manager vacantă ar putea fi ocupată, interimar, de medicul Florin Bîrsăşteanu (PSD).