Managerul Spitalului Târgovişte cheamă medicii prin sms la mitingul PSD. Salariile au crescut, participarea e absolut normală

Publicat: Vineri, 17 Mai 2019 22:11 // Actualizat: Vineri, 17 Mai 2019 22:11 // Sursa: romaniatv.net

La Spitalul Judeţean Târgovişte se racolează medici pentru mitingul PSD care se va organiza duminică, scrie libertatea.ro, care prezintă şi sms-ul pe care l-ar fi primit medicii unităţii sanitare.

Managerul Claudiu Dumitrescu a declarat la Digi24 că participarea la un astfel de miting este absolut normală, având în vedere că veniturile au crescut substanţial, extrem de favorabil şi că atunci când se întâmplă un lucru bun, trebuie lăudat.

"Mesaj de la dl. manager, după şedinţa fulger de azi de la ora 15.00, să aibă (...) persoane la mitingul organizat în Târgovişte, duminică, 19 mai, în jurul orei 12.00, pe platoul Prefecturii, când se lansează echipa PSD pentru alegerile EURO...

Lista cu persoane se predă doamnei director de îngrijiri până mâine la ora 12.00. Cine poate și … dorește să participe, mă poate anunța aici, în acest grup, sau prin ce modalitate dorește, până vineri, 17 mai, ora 12.00, pentru a fi trecut pe listă. (…) Domnul manager dorește să nu fim fără medici.”, scrie în mesajul transmis către angajații spitalului.

Claudiu Dumitrescu, managerul Spitalului Judeţean Târgovişte, a declarat că nu a fost nicio şedinţă cu un astfel de caracter formal.

„Din punctul meu de vedere este un lucru absolut normal, şi susţin public oriunde şi oricui, ca în momentul în care se întâmplă un lucru bun, mă refer la reparaţia morală pentru prima dată în ultimii 50 de ani, să fie lăudat şi scos în public.

În ţara asta s-a ajuns ca normalitatea să fie anormal şi invers.

Consider din punctul meu de vedere că pentru un medic, participarea la un astfeld e miting este absolut normală, având în vedere că veniturile au crescut substanţial, extrem de favorabil.

Chiar dacă consideraţi că guvernarea are rolul normal de a face ca lucrurile să iasă bine, în anii trecuţi nu s-a întâmplat, s-a întâmplat acum şi este foarte bine”, a declarat la Digi24 Claudiu Dumitrescu.

El a subliniat că, pentru un medic care timp de 50 de ani a fost plătit cu un salariu "nedemn pentru activitatea pe care o desfăşura", la momentul acesta asta situaţia e net schimbată în bine.

"Din punct de vedere uman şi individual, poţi participa la un astfel de miting în semn de mulţumire. La noi în ţară nu mai există noţiunea de mulţumire, doar de protest, de la Revoluţie până acum trei ani nu s-au întâmplat lucruri bune", a afirmat Claudiu Dumitrescu.

Claudiu Dumitresccu a fost consilier PNL, partid din care a fost exclus după o şedinţă extraordinară a Consiliului Local Municipal, în care s-a opus deciziei de partid, a rămas în sala de Consiliu şi a votat propunerile de viceprimari ale PSD. Presa locală a scris ulterior că, drept răsplată, el a primit apoi postul de manager al Spitalului din Târgovişte.


loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
medici PSD Târgovişte
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8024
RON
24 Feb
noapte 1 °
zi 15 °
Ultimele joburi adaugate
24 H