Managerul spitalului „Victor Babeș” despre revenirea la starea de urgenţă: Se prevedea acest lucru

Medicul Emilian Imbri, managerul spitalului "Victor Babeș", a făcut precizări de ultimă oră cu privire la revenirea la Starea de urgență în România.

08 iul. 2020, 11:00
Managerul spitalului „Victor Babeș” despre revenirea la starea de urgenţă: Se prevedea acest lucru

Emilian Imbri a intervenit în direct la România TV unde a reacționat cu privire la creșterea alarmantă a numărului de cazuri noi de infecție cu coronavirus în ultimele 24 de ore. 

”Este o creștere reală. Vreau să subliniez faptul că în spatele numărului sunt persoanele care s-au îmbolnăvit. Creșterea era așteptată. Se prevedea acest lucru. Vreau să vă spun că devine îngrijorător pentru că dacă și în zilele următoare vom avea tot așa atunci trebuie să ne gândim că ne apropiem în rând cu statele europene, în scurt timp. (n.r. se referă la o nouă Stare de urgență)”, a declarat Emilian Imbri, managerul spitalului „Victor Babeș”. 

 

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat miercuri alte 555 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore, cel mai mare de la debutul pandemiei în România, numărul total ajungând la 30.175. De asemenea, 18 persoane au murit în ultimele 24 de ore, bilanţul deceselor ridicându-se la 1.817.