Execuţie în stil „Kim Jong-un”. Managerul unei ferme de broaşte ţestoase vizitate de Mareşal a fost împuşcat

Managerul unei ferme de broaște țestoase de la Phenian a fost executat după ce liderul nord-coreean Kim Jong-un a criticat, în timpul unei vizite efectuate la fermă, activitatea acestuia, informează cotidianul sud-coreean Daily NK, care citează o sursă nord-coreeană, informează agenția de presă RIA Novosti.

08 iul. 2015, 12:11
Execuţie în stil „Kim Jong-un”. Managerul unei ferme de broaşte ţestoase vizitate de Mareşal a fost împuşcat

„Managerul a fost împușcat după ce Mareșalul (Kim Jong-un) a efectuat o vizită de informare la ferma de broaște țestoase amplasată la râul Taedong, în Phenian. Managerul a fost executat pentru că nu în toate rezervoarele era suficientă apă și mâncare, ceea ce a dus la decesul unui mare număr de broaște țestoase”, a relatat sursa nord-coreeană.

Totodată, sursa a precizat că proasta alimentare cu apă a fermei este cauzată de căderile de curent.

Informația privind executarea prin împușcare a managerului a fost confirmată de alte două surse de informație din capitala nord-coreeană.

Kim Jong-Un ar fi ordonat OTRĂVIREA MĂTUŞII lui. Dezvăluiri despre familia teribililor dictatori KIM – VIDEO

Despre ultima execuție răsunătoare care a avut loc în Coreea de Nord s-a aflat în luna mai: ministrul nord-coreean al apărării, Hyon Yong-Chol, a fost executat cu o rachetă antiaeriană de la scurtă distanță, o metodă de execuție rezervată demnitarilor cu rang înalt. Lui Yong-Chol i s-a reproșat ca a ațipit în timpul unei manifestații militare și că i-ar fi răspuns în mai multe rânduri lui Kim Jong-un, fapte calificate drept trădare de stat.

De asemenea, în decembrie 2013 a devenit cunoscut că unchiul liderului nord-coreean, Jang Song-thaek, de 67 de ani, care a condus multă vreme „consiliul de regență” pe vremea când Kim Jong-un era tânăr și era considerat „al doilea om în stat”, a fost executat în urma verdictului justiției nord-coreene, conform căruia Song-thaek ar fi încercat să organizeze o lovitură de stat.