Kim Jong-Un ar fi ordonat OTRĂVIREA MĂTUŞII lui. Dezvăluiri despre familia teribililor dictatori KIM – VIDEO

Dictatorul de la Phenian, Kim Jong-Un, nepotul fondatorului statului comunist nord-coreean, Kim Ir-Sen, a ordonat uciderea prin otrăvire a mătuşii sale, Kim Kyong-Hui, al cărei soţ, înalt demnitar, fusese ucis din ordinul nepotului ei care îl acuzase de înaltă trădare. Dezvăluirile despre aceste secrete aparţin unui dezertor al armatei de la Phenian, unde deţinuse unul dintre rangurile cele mai înalte ale ierarhiei politice nord-coreene. 

12 mai 2015, 17:36

 

Într-un interviiu realizat de CNN şi preluat de alte publicaţii străine, dezertorul nord-coreean a dezvăluit că actualul lider de la Phenian este responsabil de moartea mătuşii sale, Kim Kyong-Hui, al cărei soţ, Jang Song Thaek, care a fost executat în 2013, tot din ordinul nepotului lor, fiind acuzat de trădare şi corupţie, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Kim Jong-Un îşi ia HRANA MINŢII de pe cel mai înalt munte din Coreea de Nord

Jang Song Thaek, care avea 67 de ani când a fost executat din ordinul nepotului său, a fost mentorul politic al lui Kim Jong-Un şi al doilea om în ierarhia puterii de la Phenian.

„Pe data de 5 sau 6 mai, anul trecut, Kim Jong-Un a ordonat uciderea mătuşii lui, Kim Kyong Hui”, a povestit dezertorul nord-coreean. „Numai unitatea 974, a bodyguardului său ştia despre toate acestea – dar acum înaltele oficialităţi nord-coreene au aflat şi ele că mătuşa lui Kim Jong-Un a fost otrăvită”, a mai povestit dezertorul.

Citeşte şi Răpiţi în Coreea de Nord ca să facă filme pentru Kim Jong-Il GALERIE FOTO

„Anul trecut, în noiembrie, se aflase că mătuşa lui Kim Jong-Un, în vârstă de 68 de ani, murise în urma unui infarct, după ce se certase îngrozitor cu nepotul său care ordonase execuţia soţului ei.

Însărcinată de Kim Jong-Il să facă un lider puternic din nepotul ei

Kim-Kyong-Hui fusese foarte apropiată de fratele ei, Kim Jong-Il, vreme de decenii, asumându-şi funcţii înalte în partid şi devenind General cu 4 stele, în 2010. Varianta infarctului suferit de mătuşa lui Jong-Un a fost dezvăluită de Kang Myung-Do, un dezertor care era ginerele fostului prim-ministru, Kang Sun San. Presa coreeană a scris însă că Kyong Hui s-ar fi sinucis după cinci zile de la execuţia soţului ei, dar acum se spune că ea ar fi fost asasinată tocmai pentru că îi reproşase nepotului ei uciderea unchiului său.

Dezertorul nord-coreean a mai dezvăluit că unchiul lui Kim Jong-Un a fost arestat, judecat şi executat în mai puţin de o săptămână, într-o „cameră secretă subterană”. Mai mult decât atât, după acest episod, Kim Jong-Un ar fi dat ordin să fie executate mai multe dintre rudele sale directe, iar pe altele le-ar fi trimis în detenţie, în lagăre de muncă forţată, informează Daily Mail.

Citeşte şi Mătuşa CRUŢATĂ a lui Kim Jong-un s-a tratat pentru probleme cardiace în străinătate

Familia Kim a ajuns la cea ce-a treia generaţie de conducători ai statului totalitar, copleşit de sărăcie, pe care îl guvernează neîntrerupt, de peste şase decenii, cu o mână de fier şi cu un cult exacerbat al personalităţii.

 

Familie blestemată

Kim Kyong-Hui a fost singura femeie cu rang oficial care a apărut în fotografiile de stat, în rândurile generalilor şi liderilor de partid. Ea a fost însărcinată să îl transforme pe nepotul ei într-un lider cu reputaţie în tactica militară, capabil să gestioneze orice criză internaţională.

L-a cunoscut pe soţul ei când studia la universitate şi s-au căsătorit în 1972. Nu au avut urmaşi supravieţuitori. Potrivit Centrului de Informaţie pentru Coreea de Nord, condus de guvernul sud-coreean, singurul lor copil – o fiică – s-a sinucis în 2006, când se afla la studii universitare, la Paris, la vârsta de 29 de ani.

Citeşte şi Noi dezvăluiri ULUITOARE de la Phenian. Familia numărului doi din Coreea de Nord a fost EXECUTATĂ

Kim Kyong-Hui a lipsit din viaţa publică vreme de 6 ani, după 2003, pentru a reveni „în forţă”, în 2010, ca General cu 4 stele. Ea a fost, de asemenea, singura proprietară a unui restaurant burger, în Phenian, unde meniul consta în „carne tocată şi pâine”, dar care nu a fost numit „burger”, pentru a nu folosi termenul american pentru denumirea acestui meniu.