Mâncare pe datorie!!! Unde poţi cumpăra alimente în 12 rate, fără dobândă

Românii îşi pot cumpăra mâncare pe datorie. Şi nu vorbim de datoriile de la micile magazine, cele trecute pe caiet, ci de un sistem nou virtual.

20 feb. 2015, 06:34
Mâncare pe datorie!!! Unde poţi cumpăra alimente în 12 rate, fără dobândă

Unul dintre cei mai mari operatori de hipermarketuri din România care a lansat recent şi o variantă de magazin virtual a introdus posibilitatea plăţii cu diverse carduri de credit. Practic, in loc să mergi în magazin, te aşezi în faţa calculatorului, îţi umpli coşul, comanzi, dai click şi cumpărăturile îţi vin acasă. Se pot achita în rate orice tip de produse. În funcţie de tipul de card, dobânda este zero dacă datoria se achită în 6 până la 12 rate.

Şi fiindcă suntem la capitolul bani, vă mai dăm un pont care vă ajută să ieşiţi pe plus. Cu trenurile private poti călători la jumatate de pret fata de CFR. De exemplu, un bilet pe ruta Bucuresti-Brasov costa 25 lei la companiile private şi dublu la CFR.

În plus, trenurile private ajung mai repede cu cel putin 10 minute faţă de cele de ale căilor ferate române. Totuşi, doar 4 din cei 10 operatori de trenuri private au legaturi intre marile orase din tara.

Informaţii suplimentare despre toate aceste subiecte, pe economica.net şi wall-street.ro.

Citeşte şi: Veste bună pentru cei care nu-şi mai pot achita ratele la bancă