Mâncare stricată la terasa din Mamaia preferată de Elena Udrea: „O MIZERIE totală” VIDEO

Mâncare stricată la terasa frecventată de Elena Udrea şi Nicuşor Constantinescu. Un control care a avut loc în staţiunea de Mamaia a depistat nereguli grave la acest local. Rezultatul, "îngrozitor", o spune chiar preşedintele ANPC, care a aruncat cu mâna lui mâncarea stricată.

18 iul. 2015, 05:22
Mâncare stricată la terasa din Mamaia preferată de Elena Udrea: „O MIZERIE totală” VIDEO

Inspectorii ANPC au plecat în control, în Mamaia, încă de dimineaţă. Nicio terasă nu le-a scăpat. Weekend-ul se anunţă extrem de aglomerat şi au vrut să verifice calitatea mâncării, dar şi a serviciilor.

Am găsit numeroase probleme. Produse neetichetate, produse expirate„, au spus inspectorii ANPC.

Este vorba despre una dintre cele mai de fiţe terase de pe o plajă din Mamaia, preferată chiar de Elena Udrea şi Nicuşor Constantinescu. Unde te aşteptai ca totul să fie perfect, s-au găsit produse stricate cu termenul de valabilitate demult depăşit.

Ce am descoperit… Ceva îngrozitor vă pot spune. O mizerie totală. Chiar e o bătaie de joc la adresa cetăţenilor„, a spus Marius Dunca preşedintele ANPC.

Nereguli majore s-au găsit şi pe plajă, unde amenzile au curs. S-au descoperit şezlonguri rupte, iar spaţiul pentru aşezarea ceaşafurilor nu era delimitat.

Nici transportul în comun nu a scăpat de control. Neregulile descoperite au atras amenzi de 150.000 de lei.

CITEŞTE ŞI: Elena Udrea a petrecut cu iubitul în club, la Mamaia VIDEO