DECIZIE BOMBĂ. Mâncătorul de femei, în arest la DOMICILIU

Magistraţii Curţii de Apel Suceava au decis că Vasile Lavric poate fi judecat în stare de arest la domiciliu, informează România TV. Lavric este suspectat de dispariţia a trei surori, cu care a avut relaţii intime.

01 sept. 2014, 11:59
DECIZIE BOMBĂ. Mâncătorul de femei, în arest la DOMICILIU

Magistraţii de la Curtea de Apel Suceava au decis ca bărbatul să fie judecat în stare de arest la domiciliu. Cu toate acestea, Vasile Lavric va trebui să respecte anumite măsuri. Acesta trebuie să se prezinte în faţa instanţei ori de câte ori va fi nevoie şi nu are voie să ia legătura cu familia celor trei surori sau cu martorii din dosar.

Citeşte şi „Mâncătorul de femei” din Rădăuţi, la tribunal: Sunt nevinovat. Este făcătura soacrei de a mă băga la puşcărie

Magistraţii au luat această decizie şi din raţiuni umanitare. Bărbatul este extrem de slăbit, deoarece se află în greva foamei de pe 9 iulie.

Vasile Lavric a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor, o faptă săvârşită în anul 2000. Atunci, el şi-a lovit soţia cu un ciocan în cap. Femeia a ajuns în stare gravă la spital, iar când a fost externată a depus actele de divorţ. După alte câteva luni a dispărut. Rând pe rând au dispărut şi celelalte două surori ale femeii cu care Vasile Lavric a avut relaţii extraconjugale.

Citeşte şi Scrisoarea din penitenciar a MÂNCĂTORULUI DE FEMEI. „Nu pot fi acuzat de ceva ce nu-i adevărat”