„Mâncătorul de femei” din Rădăuţi, la tribunal:Sunt nevinovat! Este făcătura soacrei de a mă băga la puşcărie!

Vasile Lavric, bărbatul suspectat de dispariţia celor trei surori din Rădăuţi, a fost adus, joi, sub escortă, la Tribunalul Suceava. El a fost trimis în judecată pentru moartea Nicoletei, cea mai mare dintre cele trei surori şi prima lui soţie. În faţa jurnaliştilor, Vasile Lavric a spus că totul este o făcătură a fostei soacre.

12 iun. 2014, 13:36
„Mâncătorul de femei” din Rădăuţi, la tribunal:Sunt nevinovat! Este făcătura soacrei de a mă băga la puşcărie!

Vasile Lavric a fost adus, joi, de la București la Suceava. La intrarea în Tribunal Suceava, bărbatul a declarat că este nevinovat şi că îşi va dovedi nevinovăţia. „Este făcătura soacrei mele de a mă băga la puşcărie! Ştie unde sunt fiicele ei şi m-a băgat în puşcărie nevinovat. Va plăti! Soţia mea a căzut peste mine şi a dat cu capul de sobă. Nicidecum că i-am dat cu ciocanul în cap. Sunt nevinovat! Nu am mâncat nicio femeie! Eu am fost un om bun. Am întreţinut copiii. Este ură personală„, a declarat Vasile Lavric.

Tribunalul Suceava s-a pronunţat, joi, în favoarea menţinerii măsurii de arest preventiv în cazul rădăuţeanului Vasile Lavric, cunoscut drept ”mâncătorul de femei”, acesta fiind încarcerat la Penitenciarul Botoşani.

Vasile Lavric a fost trimis in judecată pentru tentativă de omor de Curtea de Apel Bucureşti, fiind principalul suspect în cazul dispariţiei a trei surori, care pe rând i-au fost concubine, iar una dintre ele soţie. Lavric a fost trimis în judecată pentru că ar fi lovit-o cu toporul în cap pe fosta soţie, Nicoleta, şi ea dispărută de mai mulţi ani.

Cele trei surori au dispărut, iar mama lor susţine că au fost ucise pe rând de Lavric, care apoi le-a îngropat trupurile. Surorile au dispărut între anii 1995 şi 2005. Lavric a fost reţinut în urmă cu câteva luni, după ce s-au descoperit fragmente osoase în curtea locuinţei mamei sale, care s-au dovedit însă a fi de animal.

CITEŞTE ŞI: Detalii şocante în cazul surorilor din Rădăuţi dispărute: După ce le-a omorât, le-ar fi ars cu sodă caustică