Manchester City a câştigat dramatic, la penalty-uri, Cupa Ligii Angliei. Kepa, portarul lui Chelsea a refuzat să fie schimbat

Manchester City a câştigat, duminică, pentru a şasea oară, a doua oară consecutiv, Cupa Ligii Angliei. În finala disputată pe stadionul Wembley, City s-a impus cu scorul de 4-3 în faţa echipei Chelsea Londra, la loviturile de departajare.

RomaniaTV.net
24 feb. 2019, 19:21
Manchester City a câştigat dramatic, la penalty-uri, Cupa Ligii Angliei. Kepa, portarul lui Chelsea a refuzat să fie schimbat

La finalul prelungirilor, scorul era 0-0. Kepa Arrizabalaga, portarul lui Chelsea, a fost omul finalului de meci, prin atitudinea sa incredibilă. Sarri a vrut să îl schimbe înainte de penalty-uri pe cel mai scump portar din istorie, având mai multă încredere că portarul de rezervă, Caballero, e mai inspirat la loteria loviturilor de pedeapsă. Kepa pur şi simplu a refuzat schimbarea, spre stupoarea lui Sarri. Italianul s-a retras pe culoarul ce duce spre cabine, siderat.

La loviturile de departajare, pentru Manchester City au înscris Gundogan, Aguero, Silva şi Sterling, iar Sane a ratat. Pentru Chelsea au marcat Azpilicueta, Emerson şi Hazard, însă Jorginho şi Luiz au ratat.

Manchester City a mai câştigat Cupa Ligii Angliei în 1970, 1976, 2014, 2016 şi 2018.