Manchester United a plătit 42 milioane euro pentru un fost jucător al lui Lucescu. Al treilea transfer din era Mourinho

Manchester United a anunţat transferul mijlocaşului armean Henrikh Mkhitaryan, de la Borussia Dortmund, care a semnat un contract pentru patru sezoane, cu opţiune pentru încă un an.

06 iul. 2016, 17:25
Manchester United a plătit 42 milioane euro pentru un fost jucător al lui Lucescu. Al treilea transfer din era Mourinho

Manchester United a oficializat al treilea transfer din această vară, după Eric Bailly şi Zlatan Ibrahimovic. Henrikh Mkhitaryan, fostul jucător al lui Mircea Lucescu, a semnat un contract pe patru sezoane cu gruparea de pe Old Trafford, cu opţiune de prelungire pentru încă un an.

Henrikh Mkhitaryan este un adevărat jucător de echipă cu foarte multe calitaţi, viziune şi marchează goluri. Sunt încântat că a ales să semneze cu Manchester United. Sunt sigur că îşi va pune amprenta asupra jocului echipei foarte rapid, iar stilul său de joc se pliază pe fotbalul din Premier League„, a anunţat managerul Jose Mourinho pe site-ul oficial al clubului.

Transferul lui Mkhitaryan a costat-o pe United 42 milioane euro. Mijlocaşul armean de 27 de ani a marcat 23 goluri în sezonul trecut din Bundesliga pentru Borussia Dortmund.