Manda: Maior a spus că există ofiţeri acoperiţi în presă. Aceştia sunt folosiţi şi pentru contrapropagandă

Preşedintele Comisiei de control al SRI, Claudiu Manda, a afirmat că ambasadorul României la Washington, George Maior, a spus că există ofiţeri acoperiţi în presă, fără a prezenta numele acestora sau un număr exact. Manda a susţinut că este clar că Maior avea ofiţeri acoperiţi în mai multe domenii de activitate, acesta mărturisind că ofiţerii se ocupau şi de "contrapropagandă".

RomaniaTV.net
04 sept. 2018, 13:38
Manda: Maior a spus că există ofiţeri acoperiţi în presă.  Aceştia sunt folosiţi şi pentru contrapropagandă

“(George Maior – n.r.) a fost întrebat ce înseamnă ofiţeri acoperiţi în presă, a spus că există, nu a vrut să dea nume sau un număr. Este clar că avea ofiţeri acoperiţi în diferite zone de activitate, în afară de politică şi justiţie. Nu vreau nici eu să detaliez ce înseamnă noţiunea de ofiţeri acoperiţi şi misiunea acestora. Singurul lucru care mi s-a părut un pic de analizat la nivelul Comisiei, a spus că aceştia sunt folosiţi şi pentru contrapropagandă. Mai rămâne cum se desfăşoară aceste misiuni de contrapropagandă şi către ce propagandă se face”, a declarat Claudiu Manda, la finalul audierilor lui George Maior din Comisia SRI.

George Maior a fost audiat aproximativ 4 ore în Comisia de control parlamentar al activităţii SRI, pentru a lămuri aspecte privitoare la activitatea sa din perioada în care a fost directorul SRI.

Citeşte şi: George Maior, după audierea la Comisia SRI: Să fie audiaţi şi Liviu Dragnea sau Victor Ponta

 

loading...