Manda: Victor Ponta, singurul candidat care vede Armata si Apararea ca prioritati

Presedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, este de părere că Victor Ponta este singurul candidat care vede Armata si Apararea ca prioritati.

RomaniaTV.net
26 oct. 2014, 11:53
Manda: Victor Ponta, singurul candidat care vede Armata si Apararea ca prioritati

„In momentul de fata, avem mai multi candidati la presedintie care nu vorbesc deloc despre Armata sau despre prioritatile pentru securitatea nationala, candidati care nici nu au experienta in ceea ce priveste politica externa.

Premierul Victor Ponta este singurul care subliniaza ca siguranta cetateanului si securitatea nationala sunt obligatii fundamentale ale statului roman, pe care le va sustine in calitate de presedinte. Prim-ministrul a crescut deja succesiv bugetul alocat Armatei, a crescut pensiile militarilor care fusesera recalculate in scadere de catre fosta guvernare, a oferit sporuri, a suplimentat fondurile alocate MApN la rectificarea bugetara, a sprijinit achizitiile de echipament militar si s-a angajat sa creasca alocarea din PIB pentru Aparare la 2%.
Victor Ponta este cel mai experimentat candidat pe zona de politica externa, care are o relatie extrem de buna cu partenerii din SUA, NATO si UE si care intelege importanta sprijinirii Armatei in actualul context tensionat din regiune. Premierul este perceput de catre aliatii nostri drept un garant al stabilitatii din zona, lucru dovedit si de convorbirea pe care acesta a purtat-o cu vicepresedintele Joe Biden, la inceputul acestei saptamani”, susţine Claudiu Manda, într-un comunicat de presă.