Mandachi, apel la marii hotelieri sa dea GRATUIT spatii pentru carantinare

Ștefan Mandachi, antreprenorul cunoscut pentru campania #șieu#, face un apel la marii hotelieri din România să ofere gratuit spațiile pentru medici, polițiști, jandarmi, dar și pentru persoanele infectate cu coronavirus.

RomaniaTV.net
07 apr. 2020, 10:16
Mandachi, apel la marii hotelieri sa dea GRATUIT spatii pentru carantinare

Acesta îi îndeamnă pe proprietarii celor mai mari hoteluri din România să ofere gratuit spațiile pentru persoanele aflate în prima linie, dar și persoanelor infectate cu coronavirus. Acesta susține că gestul nu va fi uitat de români și le va oferi un avantaj imediat după ce se termină pandemia de coronavirus.

Citește și: >Ştefan Mandachi, mărturie cutremurătoare după ce în Suceava e carantină totală din cauza coronavirus. „Se trăieşte cu frică”

”Dar mai avem fff multă treabă. Greul de-abia acum începe. Avem nevoie de sprijinul tuturor televiziunilor și radiourilor. 
O campanie transparentă, în care fiecare cent se duce la Crucea Roșie și nu cheltuim bani din donații pentru operarea, marketing sau altele. Toate cheltuielile suplimentare le achit eu, de când a debutat campania și până când se va epuiza” , a declarat Ștefan Mandachi.

”Cât de curând încercăm să intrăm și cu o strângere de fonduri pe facebook, cu aceeași campanie. Dar acum suntem în negocieri cu un ONG, să îndeplinim criteriile facebook” , a adăugat acesta.

Ştefan Mandachi vrea să fie voluntar la Spitalul Judeţean Suceava, în lupta cu noul coronavirus

Ştefan Mandachi, antreprenorul cunoscut pentru campania #șîeu, prin care milita pentru autostrada Moldovei, a declarat, joi, la România TV, că se oferă voluntar pentru a ajuta medicii de la Spitalul Judeţean Suceava care a devenit unul dintre cele mai mari focare de coronavirus din ţară. 

În cadrul emisiunii „Punctul culminant”, Ştefan Mandachi i-a spus jurnalistului Victor Ciutacu faptul că din primii centimetri vânduţi din metrul de autostradă a reuşit să cumpere mai multe ventilatoare necesare Spitalului Judeţean Suceava.

„Am lansat o comandă de 30 de ventilatoare către un producător din America. Ventilatoare de câteva sute de mii de euro”, a declarat Ştefan Mandachi, la România TV.

Mandachi a explicat că ventilatoarele ar urma să ajungă în România în luna mai. Mai mult, antreprenorul sucevean a anunţat că, până acum, a reuşit să strângă 650.000 de euro prin campania sa de strângere de fonduri care vor merge către Curtea Roşie Suceva.