Mandat de arestare de un milion de dolari pe numele ucigaşului liderului clanului Sadoveanu. Florin Răducanu e „înarmat şi periculos”, toată America îl caută

Departamentul de Poliție din Anaheim, California, anunţă că detectivii de la omucideri au obținut un mandat de arestare de un milion de dolari pentru un bărbat român suspectat de uciderea în SUA a lui Aurel Trandafir, lider proeminent al clanului Sadoveanu.

28 ian. 2021, 09:42
Mandat de arestare de un milion de dolari pe numele ucigaşului liderului clanului Sadoveanu. Florin Răducanu e „înarmat şi periculos”, toată America îl caută

Florin Raducanu, în vârstă de 37 de ani, este suspectat că a împușcat mortal Aurel Trandafir, în vârstă de 42 de ani, duminică, 24 ianuarie, la bulevardul 1201 W. Katella, din Anaheim, transmit autorităţile din acest oraş.

Poliția a mai declarat că monovolumul cu care Raducanu a fugit de la locul crimei a fost recuperat. Bărbatul este considerat „înarmat și periculos și se știe că folosește numeroase nume false„, a mai comunicat Departamentul de Poliție, citat de presa locală.

Citeşte şi Cei şapte membri reţinuţi ai clanului Sadoveanu sunt acuzaţi de şantaj şi ameninţare, inclusiv pe reţelele de socializare

Duminica trecută, la ora locală 19:37, ofițerii au răspuns la un apel care raporta împușcături la motelul Abby’s Anaheimer Inn. Ajunşi la faţa locului ofițerii l-au găsit pe Aurel Trandafir având cel puțin o rană provocată prin împușcare, la cap. El a fost transportat la un spital local, unde a murit însă din cauza rănilor.

Aurel Trandafir, zis Alișor, fiul lui Ion Trandafir, lider al clanului Sadoveanu, a fost ucis luni în Statele Unite. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a fost împuşcat în cap de un alt interlop român, Florin Răducanu. Victima era urmărită internaţional încă din 2018, după ce fusese condamnat, definitiv, pentru tâlhărie. Bărbatul, cunoscut în lumea interlopă drept Alișor Sadoveanu, a reușit să fugă înainte ca magistrații să se pronunțe definitv și să ajungă pe teritoriul SUA, în Los Angeles.