Mandat de arestare pentru 30 de zile pentru concubinul mamei fetiței găsită moartă în lada patului într-un apartament din București

Autoritățile române au emis un mandat de arestare de 30 de zile pe numele concubinului mamei Anei, fata de 12 ani găsită moartă în lada patului într-un apartament din București.

07 iun. 2023, 21:01
Mandat de arestare pentru 30 de zile pentru concubinul mamei fetiței găsită moartă în lada patului într-un apartament din București
Mandat de arestare pentru 30 de zile pentru concubinul mamei fetiței găsită moartă în lada patului într-un apartament din București

Mandat de arestare pentru 30 de zile pentru concubinul mamei fetiței găsită moartă în lada patului într-un apartament din București. Oamenii legii au emis pe numele lui Ilie Marcel Şerbuc, principalul suspect în cazul crimei din Sectorul 4, care a îngrozit România.

Citește și EXCLUSIV| Noi detalii șocante despre fetița găsită moartă în lada patului într-un apartament din București. Ce a făcut Ana cu puțin timp înainte să moară

Mandat de arestare pentru 30 de zile pentru concubinul mamei fetiței găsită moartă în lada patului într-un apartament din București

Concubinul mamei fetiței de 12 ani, care a fost găsită moartă într-o canapea, în București, va sta în arest timp de 30 de zile.

Vă reamintim că zilele trecute, trupul neînsuflețit al Anei a fost găsit de proprietarul apartamentului închiriat de mama sa în dormeza patului, într-un sac de plastic, într-o stare avansată de putrefacție.

„La datele de 04 si 05.06.2023 au fost dispuse expertize genetice judiciare pentru stabilirea profilului genetic ADN al cadavrului, expertize ce sunt efectuate de Institutul National de Criminalistica. Investigatiile si verificarile au vizat toate ipotezele avute in vedere, precum si stabilirea identitatii victimei, sens in care au fost audiati mai multi martori.

In spatiul public au fost vehiculate mai multe ipoteze cu privire la identitatea victimei si cu privire la identitatea presupusului autor, insa acestea, desi sunt avute in vedere in ancheta, in prezent nu pot fi nici confirmate, nici infirmate, intrucat cadavrul este considerat, in continuare, unul neidentificat.

In masura in care vor fi obtinute si alte date relevante pentru ancheta, acestea vor fi facute publice in masura in care se va considera necesar”, a transmis anterior Compartimentul de Informare si Relatii Publice din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

La scurt timp după descoperirea tragediei, oamenii legii au început căutarea mamei adolescentei care a fostă găsită în Spania.

Ulterior autoritățile spaniole au reținut-o pe mama fetiței de 12 ani cărora le-ar fi declarat că nu are legătură cu moartea acesteia. Femeia le-a spus anchetatorilor că nu era acasă când s-a produs tragedia. Mai mult, când ar fi sesizat lipsa copilei concubinul ei ar fi liniștit-o spunându-i că s-a întors la tatăl biologic.

Femeia le-a declarat anchetatorilor că la scurt timp de la naşterea fetiţei, intimatul – reclamant a devenit extrem de gelos și violent, atât verbal cât și fizic. Femeia a spus că fostul concubin mereu o lovea, o insulta și jignea, o ameninţa cu moartea, atât în prezența minorei, cât și a fiului său pe care îl are dintr-o altă relaţie, cât și în prezent, după separarea în fapt, acesta o urmăreşte, o ameninţă cu moartea și se foloseşte de minoră pentru a-i face rău. Femeia a mai spus că fostul concubin, până la separarea în fapt, era din ce în ce mai agresiv, comportamentul și manifestările acestuia anormale de tensiune nefiind de natură să asigure mediu familiar stabil și un suport afectiv emoţional pentru dezvoltarea minorei. Multe din certuri se desfăşurau în fața copiilor, reclamantul fiind agresiv fizic și verbal, potrivit unor surse citate de România TV.

Ulterior, femeia și concubinul ei au plecat din țară. Potrivit legiștilor, copila a avut parte de o moarte violentă. Fata şi mama ei fuseseră date dispărute în urmă cu câteva zile, fostul soţ al femeii anunţând că nu mai poate lua legătura cu ele.

”La data de 06.06.2023, în baza concluziilor expertizei ADN judiciare efectuate de Institutul Naţional de Criminialistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuinţe din mun. Bucureşti, sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei”, anunţă, marţi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Citește și Un nou caz Caracal! Detalii cutremurătoare din ancheta „cadavrului ascuns în canapea”. Ce s-a descoperit după analiza ADN. UPDATE: Mama fetiţei, reţinută în Spania